Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oguzt
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 427

Hadi benden bir kehanet h4 barlarla iki defa daha bugunun en dusugunu +,- 5 pips gorup sonra yukarı devam

Not: Yazdıklarım tamamen hayal urunudur dikkate almayınız
    Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

Hepinin birden silikonları patladı
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

...

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

Bizim VOB ve tüm dünya endeksleri SÖNMEZ lere özenmiş.. Aynı onlara benziyo düşüşü

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Yorum

• akcay
            Tecrübeli
            • 23 Ekim 2008
            • 0

şu anda dünyada sayılı kişilerden biriyim en dipten eurusd shortlayarak... eve geldim açtım ekranı baktım kırmızı yanıyor bastım shortu...sonuç 70 pips zaradayım...

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              şu anda dünyada sayılı kişilerden biriyim en dipten eurusd shortlayarak... eve geldim açtım ekranı baktım kırmızı yanıyor bastım shortu...sonuç 70 pips zaradayım...
              3620 lere doğru belki geri çekilme olur..Bende kapatmayı beceremedim oralarda..

Yorum

• rex
                Bağımlı
                • 04 Haziran 2009
                • 63

fx e/d

papazda hedef > 1,30xx trend line support....1,344x menzile girdi...logical pozda olanlar buradan karları realize edebilir...

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  papazda hedef > 1,30xx trend line support....1,344x menzile girdi...logical pozda olanlar buradan karları realize edebilir...
                  Ne demek oluyor bu şimdi?

Hoşgeldin nerelerdesin epeydir bakiim?

Yorum

• PipsyGirl
                    Çalışkan
                    • 06 Ağustos 2009
                    • 1559

son 30 dkk içinde oluşan hareketin sebebi
                    Kredi kullanım verileri tahminlerden çok daha iyi geldi ve piyasa yükseldi
                    bu yükseliş pazartesi Asya ya taşabilir.
                    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• rex
                      Bağımlı
                      • 04 Haziran 2009
                      • 63

Logical poz >>> kilitli 2 yöne açılmış pozlardır....downward hareketin diplerinde kar alınıp tepkide ters pozlar kapanır....bir nevi korumalı işlem...bu arada şu soğuk kış günlerde biraz relax ettim....

Yorum

• PipsyGirl
                        Çalışkan
                        • 06 Ağustos 2009
                        • 1559

dikkkat

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        son 30 dkk içinde oluşan hareketin sebebi
                        Kredi kullanım verileri tahminlerden çok daha iyi geldi ve piyasa yükseldi
                        bu yükseliş pazartesi Asya ya taşabilir.
                        önümüzdeki hafta dolar değer kaybedebilir. benden söylemesi
                        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          önümüzdeki hafta dolar değer kaybedebilir. benden söylemesi
                          Pazar gecesi açılış eksi olacaktır..

Yada şimdi 10-15 pip verip göstergeleri düzeltmeleri gerekir..

Yorum

• PipsyGirl
                            Çalışkan
                            • 06 Ağustos 2009
                            • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Pazar gecesi açılış eksi olacaktır..
                            tabiki olabilir. Catecim ama poz taşımak şu an için tehlikeli bence bana bir umut ısşığı oldu. o ayrı konu

Yorum

• PipsyGirl
                              Çalışkan
                              • 06 Ağustos 2009
                              • 1559

haftasonu bir gelişme olmaz ise bu tepki asya borsalarına taşabilir
                              pazar gecesi Asyanın tepkisidir bunu görmek gerek

Yorum

• oguzt
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 427

Herkese iyi tatiller
                                Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information