Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yettim gariii....

Canlarım benim..İlginize çok teşekkürler.. İlk günler sabah arada girip sizi okudum ama sonra çok canım yanıyodu.. İlaç manyağı oldum.. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum..
    hepinize kucak dolusu sevgiler..ve cati kaçarrr

Sultanım geçmişler olsun..Yetiniz gari..Kullarınız perişan..Zatınızın ve Teomuzun yollarını gözlemekten topik perişan olmuştur..En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyoruz..( IMKB , sizin olmamanızı fırsat bilip % 20 civarı artışa hazırlanıyor gibi..)
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• sungur
      Bağımlı
      • 19 Mart 2009
      • 0

CATİ ablamız çok geçmiş olsun. sensiz burası öksüz kaldı. cansız laştı.

Yorum

• sungur
        Bağımlı
        • 19 Mart 2009
        • 0

dün akşamdan beri benim forex aracı kuruma ulaşamıyorum.( bltay) telefonlarda cevap vermiyor. bir bilgisi olan var mı?

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

Sn Sungur ne diyorsun papazı nerden satalaım ben dayanamayıp 14017 den kısa açtım.
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• oguzt
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 427

Sn.Sungur ben ilk defa duydum o firmayı sitesine girmeye calıstıgmda guncelleniyor diyor parite sitesinde bir kac ofis var galiba telefonları olan onları aramayı denedinizmi
            Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• oguzt
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 427

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              1,3961 fiboyu nerden buldun ben 1,4579 dususunden itibaren 3 tane fiboya baktım olusan 3 tepeden cizittirip,
              iki tane 3987 de var bir tane 4027 de fibo var benim gorduugm

şimdilik 25 e takıldı gercerse 66 var onunde belki amerikan seansında deneyebilirler ama h4 sisti bende donmeli artık hazırlıklara baslamalı yada bir sekilde siskinligini alması lazım artık sodamı icer ,yuruyusemi cıkar napar bilemem

m5 ve h1 dısında tüm periyotları sistim yok almıyım diyor ozellikle h1 arsızı dahadaha diyor
              Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• PipsyGirl
                Çalışkan
                • 06 Ağustos 2009
                • 1559

14027 fibosu çalıştı bende sonradan farkedip hemen girdim poza
                söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• sungur
                  Bağımlı
                  • 19 Mart 2009
                  • 0

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn Sungur ne diyorsun papazı nerden satalaım ben dayanamayıp 14017 den kısa açtım.
                  papaz;
                  1,4025 üstünde 1,4075 hedef. yön yukarı. fakat bir düzeltme ihtiyacı var. 1,3930-60 arası destek. 1,3930 aşağı geçilirse eski dipler görülür.

Yorum

• sungur
                    Bağımlı
                    • 19 Mart 2009
                    • 0

papaz ilk etapta 1,3988 i görmeli.

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

Teşekkürler Sn Sungur.
                      umarım en kısa zamanda kurumunuza ulaşırsınız.
                      bu arada benim başıma gelen olayı anlatayım. geçen sene bir hesap açtım ismini söylemeyeyimde adamlar bir günde 200 piplik kar görünce scalp yaptığımı düşünerek hesabımı incelemeye aldılar. çok kızdım olmaz dedim ne dediysem Abd deki firma inceleyecek size haber verecez dediler. bir hafta beklettiler bende Abd ye habire tel açtırıyorum eşime ing iyidir. bir kadın açmış kimse yok diyerek gülüyormuş temizlikçi kadınmış mail atıyorsun Abd deki firmaya aynen geri geliyor. sonradan öğrendiğime göre bu abd deki firma türkiyedeki firmanın paravanıymış firma seçerken çok dikkatli olmak gerek bir hafta sonunda hesabım temiz çıktı ve hemen hesabımı kapattım başka firmaya geçtim

Yorum

• PipsyGirl
                        Çalışkan
                        • 06 Ağustos 2009
                        • 1559

euro düşecek gbp çıkacak gibi düşünüyorum. kraliçe büyük düşüşünün düzeltmesini yapacak

Yorum

• PipsyGirl
                          Çalışkan
                          • 06 Ağustos 2009
                          • 1559

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          euro düşecek gbp çıkacak gibi düşünüyorum. kraliçe büyük düşüşünün düzeltmesini yapacak
                          sanırım veri sonrası kraliçe fena darbe aldı karı almadık. şimdi hammallık yaptıracak gibik24

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

scalping neden yasaktır anlayamadım birtürlü.
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• oguzt
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 427

scalping market makerlarda yasak cunku onlar piyasaya islem gondermiyor fiyatları (işlemleri ) kendi icinde ceviriyor bu sebeple sana karsı poz alıyor se nkazanırsan o kaybediyor scalptada kısa kısa islemler le buyuk karlar elde edilebiliyor bunuda istemiyorlar ama no dealing desk yada ecn firmalar scalp i destekliyor hatta kendileri robot veriyorlar scalp yapın diye cunku onların kazancı aradaki spread ler olduundan ne kadar cok islem o kadar cok kar elde ediyorlar

Yorum

• delidayim
                                Katılımcı
                                • 26 Mayıs 2009
                                • 214

piyasaya işlem göndermiyosa tam kumar yahu,
                                para kazanan trader ları anında şutlar bunlar.
                                yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information