Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
geçen sefer 135 yaptığı zaman papaz herkes tepesi diye sattı sonra 151 oldu o nedenle tepe ve dip avcılığı çok tehlikeli bir iştir. Hedge Cambazlarında bu konu çok güzel anlatıyor. ben bu hatayı bu sefer yapmıyorum.
trade=psikoloji kısmını kısmen çözdüm. bu hafta başarım 2 kat artıı nasılmı
para yönetimini uyguladım çok daha rahat poza giriyorum artık 2 günde kazandığımı bir hafta kazanıyorum ama en azından daha az hata yapıyorum
ve para kaybetmiyorum korkup kaçmıyorum ve karda bekleyebiliyorum.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
geçen sefer 135 yaptığı zaman papaz herkes tepesi diye sattı sonra 151 oldu o nedenle tepe ve dip avcılığı çok tehlikeli bir iştir. Hedce Cambazlarında bu konuyu çok güzel anlatıyor. ben bu hatayı bu sefer yapmıyorum.
trade=psikoloji kısmını kısmen çözdüm. bu hafta başarım 2 kat artıı nasılmı yaptım para yönetimi yaptım çok rahat poza giriyorum artık 2 günde kazandığımı bir hafta kazanıyorum ama en azından daha az hata yapıyorum
ve para kaybetmiyorum korkup kaçmıyorum ve karda bekleyebiliyorum.
Hay yaşa..
Bu kitabın ismi dimi..
Önce psikolojiyi halletmemiz lazım..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Teo abimin BLASH olayına gelince elbette var buda nash oyun dengesiyle alakalı bir olay yani satıcının hedefi senin alış noktan yada tam zıttı
bunu belirlemenin yolu ise haftalık ve günlük grafiklerdeki ortalamalardır.
bekliyecez oralardan mutlaka dönüş oluyor. artık hafta sonu ortalamalara bakıp bu noktaları belirlemeyi düşünüyorum.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum