Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oguzt
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 427

icteki siyah kama Teo abinin verdigi open line a gore kama dıstaki kırmızı olan normal barlara gore kama inananlar icin, birde bu kama dedim ama kamamı gercekten tam bilemiyorum
    Catedral olsada soylese
    Ablam nerelerdesin
    Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

fıtık oldum ya sabah 13985 ten sattıklarımı uzuna çevirmiştim uzun kasmaya başladı ne işim var uzunla benim
      Ablinin satış noktası 13985 direnci
      Abd nin de satış noktası burası olmamalı düşüncesiyle girdim bu uzunlara:(
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
        Çalışkan
        • 06 Ağustos 2009
        • 1559

13985 te kısa poz emrim bekliyor uzunlar kapanacak ve terse dönecek diye umut ediyorum.
        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• sungur
          Bağımlı
          • 19 Mart 2009
          • 0

1,3990 altında kapanırsak haftalık olarak 1,3620 ye kadar hedef oluşur. üstünde kapatırsak,1,39 lar dip çalışması başlar. 1,4020 üstüne çıkamaz isek , sürünmeye devam.

Yorum

• oguzt
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 427

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            fıtık oldum ya sabah 13985 ten sattıklarımı uzuna çevirmiştim uzun kasmaya başladı ne işim var uzunla benim
            Ablinin satış noktası 13985 direnci
            Abd nin de satış noktası burası olmamalı düşüncesiyle girdim bu uzunlara:(
            Pozisyonum yok ama sanki bunlar yukarı kopacaklar gibi geliyor 30 dklıkta hem tobo hemde yukselen dip ve tepeler gordum sanki

Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• PipsyGirl
              Çalışkan
              • 06 Ağustos 2009
              • 1559

kraliçe çok satış yiyor erken kaçtım gene

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Eurusd once yukarı yapacak bır sekılde sebeb bularak ,sonra da aksama dogru tekrar gerı gelecek , bunu hıssedıyorum hehehe

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

"Cok iyi bir buyume rakami gelmesi durumunda USD ve ABD borsalari once cok iyi bir tepki verip,daha sonra dengelenebilirler." alıntı

"Cok iyi bir buyume rakami JPY'yi olumsuz etkileyebilir.USD/JPY'de yukarilari gorebiliriz. " Akçay umarım bu senaryo olurda kara geçersin çekiklerden

cayy
                  Euro başta Yunanistan olmak üzere bazı Euro bölgesi ülkelerinin sıkıntıları yüzünden baskı altında kalmaya devam ediyor. Açıklanan ekonomik veriler karışık bu nedenle tepki vermeye yardımcı olmuyor. ABD tarafında ekonomik toparlanmayla ilgili belirsizlikler sürüyor. Bu nedenle 15.30 açıklanacak 4. çeyrek büyüme rakamları oldukça önemli olacaktır. Rakamların iyi gelmesi borsalara değer kazandırıp risk alma iştahını artırırsa Euro destek bulabilir. Aksi bir durumda piyasaların morali bozulacaktır. Ayrıca kişisel tüketime dayalı harcamalar(PCE) ve istihdam maliyetleri de açıklanacak. 16.45 Chicago PMI,16.55 Michigan tüketici güven endeksi açıklanacak. Rakamlar olumlu gelirse piyasalar iyimserlik içine girebilir. 1,3900 üzerinde taban yapma çalışması var. Kırılırsa 1,3815-50 seviyelerine doğru çekilmesini beklenmekte. En kötü ihtimalle bu seviyelerden tepki gelecektir. Bernanke’nin de seçilmesi beklenmesine rağmen yinede olumlu görünüyor.

Yunanistan tahvil ihalesiyle biraz olsun yangını söndürdü. Ayrıca AB ülkeleri arasında gizli anlaşmalar vardır. Zor duruma düşen AB ülkesine yardım yapılacaktır. Ayrıca Çin’in zor duruma düşen Yunanistan’a yaptığı yardım Çin için çok önemsiz bir miktar ama Haiti de de gördüğümüz gibi küresel güç rolüne soyunan Çin Pire Limanının oldukça kullanışlı olduğunu düşünmekte. Bu nedenle daha başka yardımlarında sözünü vermiş olabilir. 1,4000 üzerine çıkıp tutunması halinde güç toplayıp 1,4110 seviyesini hedefleyecektir. Aşaması halinde tepki hareketi devam eder.

Direnç: 1,4000 – 1,4030 – 1,4060
                  Destek: 1,3940 – 1,3900 – 1,3850

Yorum

• PipsyGirl
                    Çalışkan
                    • 06 Ağustos 2009
                    • 1559

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Eurusd once yukarı yapacak bır sekılde sebeb bularak ,sonra da aksama dogru tekrar gerı gelecek , bunu hıssedıyorum hehehe
                    bende öyle bir hisse kapılıyorum. akşama kadar ne yapacaklar.
                    datayla euro-dolar yükselecek sonra bir yerden fena çakılacak
                    bugün papazda 13860 denenebilir. kendi şahsi fikrim

Yorum

• KUTERO
                      Beybaba
                      • 19 Temmuz 2007
                      • 437

papazın günlük grafiğindeki 1.3960 dojisi hala duruyor..

kararsızlık..Bir tarafa kopacak ama nereye.. 1530 da..Az sonra..
                      İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

büyüme beklentisinin 4.6 olması düşündürüyor insanı..
                        az düşük gelse çakarlar..
                        Bir öncekine göre yüksek gelse bile..

Yani top onlarda..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Eu da Hedef 1.4014, Bır de tobo yaptı kama yanına , 1.4014 uzerınde kı herhangı bır zayıflıkta short ıcın fırsat kollarım...

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

En sıkıntılısı da once yukarı yerıne, tekrar gunun en dusugune gıtmesı olur kı, bu da anında stoplatır benı...

Dur bakalım ne olacak...

Yorum

• KUTERO
                              Beybaba
                              • 19 Temmuz 2007
                              • 437

+ 5.7 geldi...

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

misafirim geldigi için pozumu kapattım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information