Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

1,43-1,4350 arasına teperse short beklemekten başka bir istatisitiki kazanç yolu göremesemde ,sürekli ED konusunda hatalı düşündüğümden bu düşünceninde yanlış olması yüksek ihtimal..
    Bizim piyasayada IMF ci mi geldi acaba ? Yoksa piyasanın ucuz olduğumu hatırlandı? Bankalardaki % 3-5 lik artışla yeni heyecanlar yeni umutlar devrini başlatmak öylesine kolayki..
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• KUTERO
      Beybaba
      • 19 Temmuz 2007
      • 437

Az önceki durum..
      İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• sungur
        Bağımlı
        • 19 Mart 2009
        • 0

e/u;1,41 önemli bir orta vade destek olabilir. bura kırılmadan dönüş olmaz. ayrıca 1,4175-1,42 de henüz kırılmadı. 1-5 gün tutmak kaydıyle alımlar kar bırakabilir.

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

elim kolum bağlandı bir şey yapamıyorum şu anda
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• rex
            Bağımlı
            • 04 Haziran 2009
            • 63

fx e/d

papazda tepki beklenebilir > 1.4254 referans yeri...üst hedef >1,4350....alt band olaraktan > 1,3750/3950 hedefe girdi maalesef (weekly)....papaz şamar oğlanı seçildi ....dayak üstüne dayak.......petrol,gold,borsalar ....durumlar fena değil...tek papaza dadandılar....portfoyleri silkeliyorlar...!!!

Yorum

• PipsyGirl
              Çalışkan
              • 06 Ağustos 2009
              • 1559

olmaz diye düşünmeyin dün gece mailime gelen bir yorumu aktarıyorum

Bu güne benzer bir senaryoyu geçen hafta görmüştük aslında bunu yıllardır görüyoruz. SP500 de 1,150 kadar çıktık, aslında düşüş bekliyorduk ama tersi oldu. Citibank ın zarar açıklamasından sonra endekse ve opsiyonlara bir çok satış emri geldi ve endeks sabahtan 1,130 civarına kadar çekilmişti sonra birden 1,150 den kapattık ? Burada fazla ileriye bakmaya gerek yok ABD deki o büyük ama çok büyük yatırım kuruluşlarına bakmamız yeterlidir. Verilen satış emirlerinde normal stop loss seviyesi bir önceki tavan noktası dır, genelde bu böyle yapılır, bakınız bugün nerede kapattık !!!!!! Yarın 1,155 ila 1,160 dan geri aşağı dönersek hiç şaşırmayın çünkü son iki günün opsiyonları ve satış emirlerin hepsini bugün yaktılar.

Aslında piyasalarda manipülasyona pek inanmam ama iş ABD in büyüklerine gelince herşey olabilir sonuçta arkalarında FED amcaları var. Buna benzer başka bir olay ise Perşembe günü yaşanmıştı ama bu kadar büyük ölçekde değil.

Perşembe günü ABD saati ile 11,50den 11,54e kadar opsiyon piyasasına çok büyük miktarlarda alım ve aynı zamanda satım emri girildi. Bu yaklaşık 200,000 kontratın değeri ortalama 1,2 milyar dolar değerinde idi. 4 dakikada olan oldu. Yapılan incelemede bunların bilgisayar emirleri olduğu saptandı. Bunda ne kusur mu var, eh alan ve satan bilgisayarlar aynı ofise bağlı idi. Yani aynı yerden hem alıp hem sattılar ve 4 dakikada 20 milyon dolar kazandılar. Yetkililer halen araştırıyoruz diyorlar ama bence birşey çıkmayacaktır ve bu ismi lazım olmayan yatırım kuruluşu 4 dakikada 20 milyon dolar kazanç ile kalacak. Alın size manipülasyon.

SP500 ve bazı pariteler arasında doğal olan bir kolerasyon vardır ( bazen güclü bazen zayıf olabilir ama herzaman mevcuttur ) mesela AUD/USD ve AUD/JPY ile USD/CAD bunlardan birkaç tanesidir. AUD ler SP500 ile beraber yükseli ve düşer, USD/CAD ise tersini yapar. SP500 deki bugünkü yükselişe bu pariteler gereken tepkiyi vermediler, sebebini siz düşünün !

Dediğim gibi uzun vadeli işlemleri açtık şimdi ise tekrar kısa işlemlere bakacağız, bugünkü duruma göre bir yada iki işlem olanağı oluşmak üzere ama bunlar için yarını bekleyeceğiz.
              söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
                Çalışkan
                • 06 Ağustos 2009
                • 1559

e-d 14218 kısa açtım

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

142 kapattım

Yorum

• PipsyGirl
                    Çalışkan
                    • 06 Ağustos 2009
                    • 1559

papaz efendinin ilk dirençi 1.4221 burası geçilirse 14314 yapar

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      e-d 14218 kısa açtım
                      Yarasııınnn
                      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
                        Çalışkan
                        • 06 Ağustos 2009
                        • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yarasııınnn
                        abla nerdesin ya kayboldun gene hemen kapattım ya
                        tekrar 14222 ye verdim emri bekliyorum.

Yorum

• KUTERO
                          Beybaba
                          • 19 Temmuz 2007
                          • 437

Papaz: Yunanistan ile ilgili haberlere dikkat..
                          AMB: Yunanistan ev ödevini yapmış gibi görünüyor..
                          İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

Yardımmm...

Teo nun market profil i kimsede yokmu ? Geçen günde sordum..Dün koyduğum graftaki mavili olan..

Yoksada.. Birisi bana tarif etsin.. Nasıl buraya koyabilirim? Yada nası birine gönderebilirim?
                            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• NUNU
                              HAS AYU
                              • 28 Şubat 2009
                              • 130

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SP500 ve bazı pariteler arasında doğal olan bir kolerasyon vardır ( bazen güclü bazen zayıf olabilir ama herzaman mevcuttur ) mesela AUD/USD ve AUD/JPY ile USD/CAD bunlardan birkaç tanesidir. AUD ler SP500 ile beraber yükseli ve düşer, USD/CAD ise tersini yapar. SP500 deki bugünkü yükselişe bu pariteler gereken tepkiyi vermediler, sebebini siz düşünün !

Dediğim gibi uzun vadeli işlemleri açtık şimdi ise tekrar kısa işlemlere bakacağız, bugünkü duruma göre bir yada iki işlem olanağı oluşmak üzere ama bunlar için yarını bekleyeceğiz.
                              o korelasyon emtia arz ve talebine gore degisir. bazen dogru bazen ters korelasyon olur. korelasyonun yonunu tesbit etmek fazlaca tecrube gerektirir(emtia spreadleri gibi) o yuzden korelasyon yoktur seklinde hareket etmek daha sagliklidir.
                              Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• rex
                                Bağımlı
                                • 04 Haziran 2009
                                • 63

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Papaz: Yunanistan ile ilgili haberlere dikkat..
                                AMB: Yunanistan ev ödevini yapmış gibi görünüyor..
                                daha önce bu konuda fikrimi söylemiştim....Yunanistan problem değil....numarasını yapıyor EU fonlarına çökmek için....esas sorun papazın > 1,4186/4191 seviyesini ilk kez egale etmesi ....bu orta vade için önemli bir sinyal > downward > 1,37xx ...orta-uzun vadede > 1,30< > 1,62 yatay band hareketi var........bu yatay band hareketi çok can yakacağa benziyor....kısacası trend hareketinden yoksun kaldı...bu da tehlike arz etmektedir......trend is your friend....trend yoksa...friend de yok....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information