günaydınlar.kolay gelsin..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Günaydın...Teşekkürler canım..tdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD piyasaları açılmadan önce Morgan Stanley, Wells Fargo ve Bank of America’nın 4. çeyrek bilançoları açıklanacak.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Teşekkürler ve günaydınlar...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın...Teşekkürler canım..
Parite işi yapmadığım için kendi kendiciğime senetlerimle boğuşuyorum...
Dün akşam aracı kurumun toplantısı vardı... % 10-15 lik bir düzeltme bekliyor olsalar da yola devam düşüncesindeler...
2010 için enerji ve rafineri sektörünün görece daha fazla getireceğini düşünüyorlar...
Faizlerin daha fazla düşemeyeceği varsayımıyla bankaların geçen sene gibi öncü olamayacağı ancak faizsiz bankacılık yapanlardan bir sürpriz gelebileceğini bekliyorlar... büyümeye dayalı olarak...
Hepinize bol kazançlar...
Yorum
-
20.01.2010 Bank of America 4Ç bilançosu S.Ö. 0,51 $ zarar 0,48 $ zarar
Bank of NY 4Ç bilançosu S.Ö. 0,52 $ kar 0,92 $ kar
US Bancorp 4Ç bilançosu S.Ö. 0,29 $ kar 0,15 $ kar
Wells Fargo 4Ç bilançosu S.Ö. 0,02 $ zarar 0,79 $ zarar
Almanya Aralık ayı ÜFE 09:00 %0,1
Fransa Kasım CB öncü göstergeler endeksi 11:00 104
Almanya Kasım ayı CB öncü göstergeler endeksi 11:00 93,5
İngiltere Aralık ayı işgücü talebi 11:30 -6.300 kişi
ABD Aralık ayı ÜFE ve çekirdek ÜFE 15:30 %0 ve %+0,2 %+1,8 ve %+0,5
ABD Aralık ayı konut başlangıçları 15:30 580 bin 574 bin
Marshall & Ilsley 4Ç bilançosu 17:00 0,48 $ zarar 1,55 $ zarar
ABD DOE petrol stokları 17:30 331 mn
Hazine itfası: piyasaya 6,2 mr TL
Total System 4Ç bilançosu S.S. 0,3 $ kar 0,34 $ kar
Starbucks 2010 1Ç bilançosu S.S. 0,27 $ kar 0,15 $ kar
eBay 4Ç bilançosu S.S. 0,4 $ kar 0,41 $ kar
Yorum
-
Günaydınız..
Bol şans..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Herkese gunaydınvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBol kazançlar genç kızlar
Sizin çalışmalara göre durum nedir
sn vobteknikKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Desene burdan tası, tarağı toplayıp kaybolmanın zamanı geldi..Tevekkeli değil Teo kayboldu gitti..He He He..OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkeze günaydın,
Tdoğan Abla da gelmiş
yoklama yapalım tüm bayanlar burada mı? diye 
en çok bayan katılımcının olduğu forum bu olsa gerek...
forumumuzun kıymetini bilelim.
ED 1,34 e hedefli yarı yol formasyonuna benzetti görüntüsünü..Eyy Jim Rogers sen nelere kadirsin..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
Yorum meselesi abi heheheeehelafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDesene burdan tası, tarağı toplayıp kaybolmanın zamanı geldi..Tevekkeli değil Teo kayboldu gitti..He He He..
ED 1,34 e hedefli yarı yol formasyonuna benzetti görüntüsünü..Eyy Jim Rogers sen nelere kadirsin..
O Jim Rogersin yanaklarından öpeyim
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
günaydın herkese
abla kapattım papazı zararsız
ben büyük sözü dinlerim
önce bir yukarı teper ordan satarım dedim ama son 5 ayın en düşük seviyesi daha aşağılara gider gibisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın herkese
abla kapattım papazı zararsız
ben büyük sözü dinlerim
önce bir yukarı teper ordan satarım dedim ama son 5 ayın en düşük seviyesi daha aşağılara gider gibi
1.4197-1.4204 aralığı kritik.. 4204 rahat geçilecek gibi olursa uzun denenebilir. Ama o uzuna da 1.4218 -4226 arasından satış gelmesi kuvvetli ihtimal..
4204 üstünde çok yakın stoplu düşünülebilir.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
İş dünyasını en iyi şekilde anlatan filmler
Daily Telegraph 20 Ocak 2010
Wall Street’in açgözlülük baskısından, Büyük Buhran’da hayatta kalmaya çalışan ailelerden, kadar, iş dünyası bugüne kadar birçok filme konu oldu.
İngiliz Daily Telegraph gazetesi, geçmişten günümüze iş dünyasını en iyi şekilde anlatan filmleri seçti.
İŞTE DAILY TELEGRAPH’IN GÖZÜYLE EN İYİ İŞ FİLMLERİ:Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Merhaba;yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese gunaydın
Sizin çalışmalara göre durum nedir
sn vobteknik
Bu aralar çok konsantre değilim piyasalara.
Ancak çok şükür bu vadeyi şimdilik + da götürüyorum.
Sadece şunu söyliyeyim "günlük sistem al'da"
Yalnız bu aralar çok sık yön değiştiriyoruz.
Muhtemelen Aralık 10 ile Ocak 8 de oluşan dalganın düzeltmesini yapıyoruz ya da yaptık.
Son gün başlayan yükseliş hedefi Min.71,35 Max 75k civarı olmalı diye düşünüyorum...Zaman vade sonuna kadar olabilir...
(İstatiksel olarak da bu son öngörünün gerçekleşmeme olasılığı da %75 dir.Gerçi aralığı da çok geniş tutmuşum
)
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
Yorum