CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben sabahçıyım artık.. OBO da yaptı.. OBO ya güvenilip bırakıp yatılmazda.. OBo yu heba da edemem..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYenı gunluk acılana kadar 2:00'a kadar oturacagım...
Acaıp kıl olduk... Kraliçe sürtüğüne short...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Grafikteği koymakta pek maceralıydı..Meselenin grafiklere dayalı olduğunu gösterebilmek için grafik koymayıda öğrenmek gerekti..Alt kanal düzgün görünmekte ,gelelim üste ..En üstün ,altındaki paralel çizgi kanalın geçildiğini söylüyor..Çok güçlü ses veriyor..Bir üstteki ise kanalın geçilir gibi olduğunu fakat bu gün tam kanal çevresinde dolandığını söylemekte..Grafiğin kendini yukarı atması gerekir ama fX piyasalarının böyle kaygıları yoktur..Ancak bu grafik tehlikeli görünmekte ..Yukarı yapma temayülü ağır..Elbette bunların hepsi tecrübi tahminler..
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
Benim söylemek istediğimi kesinlikle anlamamışsın
Öncelikle grafik için teşekkürler.. Ama paritede işlem yapan buradaki herkesin o kanalı gördüğünü hepimiz biliyoruz.. Hatta hangi FX yorumu olan yabancı siteye girersen gir aynı bant ihtimal dahilinde mevcut..
Eğer ki.. 1.47 ye giderse bu seferde 1.50-52 ler fiboydu mimoydu v.s. gündeme gelecek..Yani yukarı hareket olursa iş 1.47 de bitmiyor..
Bunları hepimiz biliyoruz..
Burda 4-5 kişi ciddi anlamda kısada yakalanıp sıkışmış durumda.. Ben geçen gün kol bacak kesip pozisyon kapattım.. 1.4370 lerden bekleyenler var. Ve de acemi değiller.. Ben paramın üstünde pozisyon açmışım altta kırmızı bant yanıyor.
Benim söylemek istediğim.. Sen işlem yapmıyorsun.. 1 kontrat pozisyonun yok.. Demo dahi yapmıyorsun bildiğim kadarıyla.. Arada sırada yazıyorsun.. Yazdıklarına ve söylediklerine her zaman saygı duyar ilgiyle okur ve dinlerim biliyorsun..
Ama bu tür teknik v.s. yorumları yaparken çoğunlukla zamanlamaların inan çok yanlış oluyor..
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafikteği koymakta pek maceralıydı..Meselenin grafiklere dayalı olduğunu gösterebilmek için grafik koymayıda öğrenmek gerekti..Alt kanal düzgün görünmekte ,gelelim üste ..En üstün ,altındaki paralel çizgi kanalın geçildiğini söylüyor..Çok güçlü ses veriyor..Bir üstteki ise kanalın geçilir gibi olduğunu fakat bu gün tam kanal çevresinde dolandığını söylemekte..Grafiğin kendini yukarı atması gerekir ama fX piyasalarının böyle kaygıları yoktur..Ancak bu grafik tehlikeli görünmekte ..Yukarı yapma temayülü ağır..Elbette bunların hepsi tecrübi tahminler..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
EYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercaty abla 2,5 yaşındaki kızım avatarına büyük anne apakı büyük diyor
(büyük annenin ayakkabısı büyük demek istiyor)Bu arada anne demeden önce payte kaç demeyi öğrenmişti (parite kaç)
ya ne tatlı oluyor şu minikler benimde 3 yaşında bir kızım var. bazen geliyor yanıma Sevgili Catedral'i görüp "anne cadaloz mu o haydi haydi tıkla şuna" diye haykırıyor birde Nunun avatarına bayılıyor. sevgiler.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya ne tatlı oluyor şu minikler benimde 3 yaşında bir kızım var. bazen geliyor yanıma Sevgili Catedral'i görüp "anne cadaloz mu o haydi haydi tıkla şuna" diye haykırıyor birde Nunun avatarına bayılıyor. sevgiler.
ooouuu çok cadalozdur de.. Hatta şirret mi şirret.. edepsiz... oowww:081:
Hiii. ne güzel minikler daha.. Kopara kopara o sevin o köpecikleri
Büyüyünce tadı kalmıyomuşk24
Yorum
-
Shortlu E/D ciler Ana OBO muz yavruladı...
Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun...:081:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterShortlu E/D ciler Ana OBO muz yavruladı...
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim söylemek istediğimi kesinlikle anlamamışsın
Eğer ki.. 1.47 ye giderse bu seferde 1.50-52 ler fiboydu mimoydu v.s. gündeme gelecek..Yani yukarı hareket olursa iş 1.47 de bitmiyor..
Bunları hepimiz biliyoruz..
Burda 4-5 kişi ciddi anlamda kısada yakalanıp sıkışmış durumda.. Ben geçen gün kol bacak kesip pozisyon kapattım.. 1.4370 lerden bekleyenler var. Ve de acemi değiller.. Ben paramın üstünde pozisyon açmışım altta kırmızı bant yanıyor.
Ama bu tür teknik v.s. yorumları yaparken çoğunlukla zamanlamaların inan çok yanlış oluyor..
Tüm görüntünün bir çok zaman olduğu gibi yanılsama olup başta cadımız olmak üzere herkesin pozisyonunun karla bitmesini diliyorum..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
Sağolasın.. Ben başta falan olmak istemem.. Hepimiz aynı anda karla kapatalım..
İçin için kızacağıma açıktan kızıp seni sevmeye devam ediim dedim
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm görüntünün bir çok zaman olduğu gibi yanılsama olup başta cadımız olmak üzere herkesin pozisyonunun karla bitmesini diliyorum..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Sultanımız karşısında boynumuz kıldan ince..O longsa artmayan ,o kısa ise düşmeyen grafiği belden aşağı taramak boynumuzun borcudur..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın.. Ben başta falan olmak istemem.. Hepimiz aynı anda karla kapatalım..
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
Mükemmel ...Bu topiğin müdavimlerine yakışacak bir hareket...Caty ablam büyüksün.Lafola sende erdemlisin...Her ikinizide teşekkürler...cayyCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağolasın.. Ben başta falan olmak istemem.. Hepimiz aynı anda karla kapatalım..
Yorum
-
Kim kim nöbetteyiz bu gece? Kıslar yatmış.. yok oldular
Yorum
-
sadece bayan olması şart değilse ben burdayım aplamCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKim kim nöbetteyiz bu gece? Kıslar yatmış.. yok oldular
Yorum
Yorum