Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SUAT.
    Yeni üye
    • 25 Ekim 2009
    • 33

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım.. Ama bunu halletse halletse jepler halleder.. Kendi paralarının derdine..
    Abla dediğin gibi oldu bu işi jeplere bıraktılar...Yine uykusuz bir gece...offf.k24

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Yenı gunluk acılana kadar 2:00'a kadar oturacagım...

Acaıp kıl olduk... Kraliçe sürtüğüne short...
      Ben sabahçıyım artık.. OBO da yaptı.. OBO ya güvenilip bırakıp yatılmazda.. OBo yu heba da edemem..
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• lafola
        Tecrübeli
        • 01 Mart 2009
        • 191

Grafikteği koymakta pek maceralıydı..Meselenin grafiklere dayalı olduğunu gösterebilmek için grafik koymayıda öğrenmek gerekti..Alt kanal düzgün görünmekte ,gelelim üste ..En üstün ,altındaki paralel çizgi kanalın geçildiğini söylüyor..Çok güçlü ses veriyor..Bir üstteki ise kanalın geçilir gibi olduğunu fakat bu gün tam kanal çevresinde dolandığını söylemekte..Grafiğin kendini yukarı atması gerekir ama fX piyasalarının böyle kaygıları yoktur..Ancak bu grafik tehlikeli görünmekte ..Yukarı yapma temayülü ağır..Elbette bunların hepsi tecrübi tahminler..
        kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
        titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
        perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

Benim söylemek istediğimi kesinlikle anlamamışsın

Öncelikle grafik için teşekkürler.. Ama paritede işlem yapan buradaki herkesin o kanalı gördüğünü hepimiz biliyoruz.. Hatta hangi FX yorumu olan yabancı siteye girersen gir aynı bant ihtimal dahilinde mevcut..

Eğer ki.. 1.47 ye giderse bu seferde 1.50-52 ler fiboydu mimoydu v.s. gündeme gelecek..Yani yukarı hareket olursa iş 1.47 de bitmiyor..

Bunları hepimiz biliyoruz..

Burda 4-5 kişi ciddi anlamda kısada yakalanıp sıkışmış durumda.. Ben geçen gün kol bacak kesip pozisyon kapattım.. 1.4370 lerden bekleyenler var. Ve de acemi değiller.. Ben paramın üstünde pozisyon açmışım altta kırmızı bant yanıyor.

Benim söylemek istediğim.. Sen işlem yapmıyorsun.. 1 kontrat pozisyonun yok.. Demo dahi yapmıyorsun bildiğim kadarıyla.. Arada sırada yazıyorsun.. Yazdıklarına ve söylediklerine her zaman saygı duyar ilgiyle okur ve dinlerim biliyorsun..

Ama bu tür teknik v.s. yorumları yaparken çoğunlukla zamanlamaların inan çok yanlış oluyor..

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Grafikteği koymakta pek maceralıydı..Meselenin grafiklere dayalı olduğunu gösterebilmek için grafik koymayıda öğrenmek gerekti..Alt kanal düzgün görünmekte ,gelelim üste ..En üstün ,altındaki paralel çizgi kanalın geçildiğini söylüyor..Çok güçlü ses veriyor..Bir üstteki ise kanalın geçilir gibi olduğunu fakat bu gün tam kanal çevresinde dolandığını söylemekte..Grafiğin kendini yukarı atması gerekir ama fX piyasalarının böyle kaygıları yoktur..Ancak bu grafik tehlikeli görünmekte ..Yukarı yapma temayülü ağır..Elbette bunların hepsi tecrübi tahminler..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

EYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            caty abla 2,5 yaşındaki kızım avatarına büyük anne apakı büyük diyor (büyük annenin ayakkabısı büyük demek istiyor)Bu arada anne demeden önce payte kaç demeyi öğrenmişti (parite kaç)

ya ne tatlı oluyor şu minikler benimde 3 yaşında bir kızım var. bazen geliyor yanıma Sevgili Catedral'i görüp "anne cadaloz mu o haydi haydi tıkla şuna" diye haykırıyor birde Nunun avatarına bayılıyor. sevgiler.
            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ya ne tatlı oluyor şu minikler benimde 3 yaşında bir kızım var. bazen geliyor yanıma Sevgili Catedral'i görüp "anne cadaloz mu o haydi haydi tıkla şuna" diye haykırıyor birde Nunun avatarına bayılıyor. sevgiler.

ooouuu çok cadalozdur de.. Hatta şirret mi şirret.. edepsiz... oowww:081:

Hiii. ne güzel minikler daha.. Kopara kopara o sevin o köpecikleriBüyüyünce tadı kalmıyomuşk24

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

Shortlu E/D ciler Ana OBO muz yavruladı...

Yorum

• SUAT.
                  Yeni üye
                  • 25 Ekim 2009
                  • 33

Shortlu E/D ciler Ana OBO muz yavruladı...
                  Hayırlı uğurlu olsun...:081:

Yorum

• lafola
                    Tecrübeli
                    • 01 Mart 2009
                    • 191

Benim söylemek istediğimi kesinlikle anlamamışsın

Eğer ki.. 1.47 ye giderse bu seferde 1.50-52 ler fiboydu mimoydu v.s. gündeme gelecek..Yani yukarı hareket olursa iş 1.47 de bitmiyor..

Bunları hepimiz biliyoruz..

Burda 4-5 kişi ciddi anlamda kısada yakalanıp sıkışmış durumda.. Ben geçen gün kol bacak kesip pozisyon kapattım.. 1.4370 lerden bekleyenler var. Ve de acemi değiller.. Ben paramın üstünde pozisyon açmışım altta kırmızı bant yanıyor.

Ama bu tür teknik v.s. yorumları yaparken çoğunlukla zamanlamaların inan çok yanlış oluyor..

Tüm görüntünün bir çok zaman olduğu gibi yanılsama olup başta cadımız olmak üzere herkesin pozisyonunun karla bitmesini diliyorum..

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

Sağolasın.. Ben başta falan olmak istemem.. Hepimiz aynı anda karla kapatalım..

İçin için kızacağıma açıktan kızıp seni sevmeye devam ediim dedim

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Tüm görüntünün bir çok zaman olduğu gibi yanılsama olup başta cadımız olmak üzere herkesin pozisyonunun karla bitmesini diliyorum..

Yorum

• lafola
                        Tecrübeli
                        • 01 Mart 2009
                        • 191

Sultanımız karşısında boynumuz kıldan ince..O longsa artmayan ,o kısa ise düşmeyen grafiği belden aşağı taramak boynumuzun borcudur..

Yorum

• SUAT.
                          Yeni üye
                          • 25 Ekim 2009
                          • 33

Mükemmel ...Bu topiğin müdavimlerine yakışacak bir hareket...Caty ablam büyüksün.Lafola sende erdemlisin...Her ikinizide teşekkürler...cayy

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

Kim kim nöbetteyiz bu gece? Kıslar yatmış.. yok oldular

Yorum

• SUAT.
                              Yeni üye
                              • 25 Ekim 2009
                              • 33

Abla birşey sormak istiyorum?
                              Şimdi biz elimizdeki kısalara atıyorum 30 pips yukarı stop yazsak ve yatsak bunlar bizim stopları patlatmak için o kadar yukarı alabilirlermi?
                              Böyle birşey yaparmı bunlar

Yorum

• PEHLİVAN
                                Çalışkan
                                • 13 Şubat 2009
                                • 1138

Kim kim nöbetteyiz bu gece? Kıslar yatmış.. yok oldular
                                sadece bayan olması şart değilse ben burdayım aplam

Yorum

Working...
                                X

Debug Information