hayalım Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ayıp ötesi.. Acaba çalıştığımız ib ile ilgilimi diyesim var?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
Wah kaptanım uyudu.. Çöküşü izleyemediii..
ma neye yarar spread 6.0 ile 8 arasında değişiyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
O da IB..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok zannetmem,ben direk odl nin kendisiyle işlem yapıyorum.
GFC menkul değerler.. Gerçi menkulü kapattı diye biliyorum..
Mesela Ulukartal da ODL IBymiş. En düşük spread bizde demiş.. Şu gece kotasyonlarını sordurucam onlara..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
fiyat artarken spread azalıyo.. Düşerken artıyo..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Bilmem öğreniriz.. GFC menkul ve vob belgelerini iade etti..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergfc yi satın aldılar biliyorumYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
o yükü nasıl kaldırır bilmiyorum.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereğer papaz 20 ye kadar tepki koyarsa 48 kg ağırlığımla tepesindeyim extradan
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Ya senin dediğin gibi oyu var.. Yada yükseltip yükseltip bastılar.. Jepler basınca meyvesini toplicaklarhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaww catecim bu işte bir oyun var gibime geliyor.bu yankiler papazı basmadılar yani jap leri çok mu seviyorlar onlar bassın diye? hazır yükseltiler buyrun siz yiyin diye,ölemi?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
rus spk sinin denetlediği yeni bir şirket var EXNESS diye her türlü işlem yapabiliyorsun ECN ile hisse ,future,options,foreks vs.vs. demosunu ara ara kullanıyorum.hatta 100 dolara hesap açacaktım 100 dolar havele masrafı 21 dolar olunca vaz geçdim.bir bak istersen.
Yorum
-
cürümüm kadar yakacağım abisi.TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero yükü nasıl kaldırır bilmiyorum.
Yorum
-
Yok yokk iyi şimdilik burası..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrus spk sinin denetlediği yeni bir şirket var EXNESS diye her türlü işlem yapabiliyorsun ECN ile hisse ,future,options,foreks vs.vs. demosunu ara ara kullanıyorum.hatta 100 dolara hesap açacaktım 100 dolar havele masrafı 21 dolar olunca vaz geçdim.bir bak istersen.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Valla piyasalarda kiloya bakmıyolar, öyle olsaydı obezler malı götürürdü. ;)hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercürümüm kadar yakacağım abisi.fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
Yorum