KUTERO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pislik yapacak bunlar..NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne stop koymusummmm beeee, hala yemedi
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
evet hemde nasıl pıslık, tum longcuları terse yatıracaklar...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPislik yapacak bunlar..
hehehe
Yorum
-
ilkinde umutsuzdum, bir dahakine kesin yiyecek dedim. ama simdi de ikinci kez yemeyince stopu umudum pozitife donduCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPislik yapacak bunlar..
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
OB 85 in altına düşmüyor.. Şu anda 90.. Trend olmasın sakınteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet hemde nasıl pıslık, tum longcuları terse yatıracaklar...
hehehe
Kahverengi 1.4585 te..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
de hadi bana gecmis olsun:081:NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok, bu bunu yiyecek, sincap gibi yaklasiyo.Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
1.4546 da direnci var..hesapta..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Yok canım trend degıl, keklık gagalama dıyelım, ben cok rahatım...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOB 85 in altına düşmüyor.. Şu anda 90.. Trend olmasın sakın
Kahverengi 1.4585 te..
hehe
Trend sartları yok bunda...
Yorum
-
Geçmişolsun kankim:040:NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterde hadi bana gecmis olsun:081:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
yapılmak ıstenen de bu zaten stoplara tepeden aldırmak,Ekran basında ıken stopa gerek yok kı...NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterde hadi bana gecmis olsun:081:
Gecmıs olsun...
Yorum
-
Kaderime razı oldum..Başıma gelecekleri bekliyorum..NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanim ve hayalim, siz ne yaptiniz?
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapılmak ıstenen de bu zaten stoplara tepeden aldırmak,Ekran basında ıken stopa gerek yok kı...
E/D yukarı görünüyor..Bizimkilerde farkında piyasaların yukarı olduğunun .VOB da bildik oyunu oynamaktalar..
Shortçulara İdam sehbası gibi formasyon var..Elbette ,sehbayı gören ; yok yok olsa olsa bu başkası için kurulmuş der..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
Yorum