Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
datanın etkisiyle gevşiyor. düşük bir hacimle düşmüş görünüyor.
en fazla aşağıda 14260-80 .aralığı var
kaçtır buralardan dönüyor. dip yapıyorda olabilir
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
he..
Ama bir de şu var ki.. Daha önceleride oldu.. Öncesinde satıldı.. Herkesler kısa.. Babalar tavşan avına çıkarlar mı?
Ama bu veriye pozisyonda girilmez diye düşünüyorum.. Ne dersin?
Veri öncesi sakat zaten..hele hele bu veriyle hepten sakat..
İzlediğim kadarı ile,
veri ile birlikte bir aşağı bir yukarı yapıyorlar..Sonrasında bir yöne gidiyorlar..
İşte o yön belli olana kadar beklemek en iyisi..
Yok benim param çok, macera arıyorum, adrenalin olsun diyenler bir tarafa poz alıp şansını deneyebilir..
Saat 1529 daki o an yokmu..
Elinde duran sigaranın külü tuşların üzerine düşmüş, filtreye kadar yanmış, neredeyse parmakların yanacak haberin yok..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
selam..GBPUSD icin 4 araliktaki (daha önceki veri aciklamasi) grafige bakin veri öncesi ayni bugünki gibi 130 pips yukari veri aciklandiktan sonra 250 pips asagi..tarih tekerrür edebilirdikkatimi cekti haber verim dedim..
Yorum