hayalım Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bulaştığım bir parite diil.. Bişi diyemem ki..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
çok teşekkürler.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBulaştığım bir parite diil.. Bişi diyemem ki..
Yorum
-
VOB ta robot kullanamadığımıza göre GÖZLE takip ederek işlem yapmaya devambgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMücadelemiz son Canlı Trader kalana kadar sürcek...Robot Klanları
...
Hafta sonu oturdum 30 tane sistemden tek indikatör yapmaya çalıştım Bilgisayarın CPU su dayanamadı seans yokken bile % 100 e kilitledi kendisini bende bazılarını iptal ederek 14 adete indirdim ve aşağıdaki sistemi/indikatörü yazdım.
-14 ve +14 arası çalışacak
sisteme ters hareket etmeyi sevdiğimden 5 dk.lıklarda 14 sistem al dediğinade SATIŞ 14 sistem Sat dediğinde ALIŞ ile şansımızı deneyelim bakalım ne olacak.
Zaten rahat duramaz aralarda çıtır işlemlere devam ederiz.
gün

30 dk

5 dk
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
4--1 kuralı ilginç gerçektende..İyi çalışmış..BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 ileri 1 geri, direnc gecilmiştir tekrar test edilirr

bakalım artık..Cuma günü Oili şortlamıştım..Kısmet artık..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
caty formationda varKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4--1 kuralı ilginç gerçektende..İyi çalışmış..
bakalım artık..Cuma günü Oili şortlamıştım..Kısmet artık..
kama mıydı? yada bu kama mı?
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Sn.Catedral USD ile ilgili öngörünüzün vadesinide yazarmısınız lütfen.
Sn.Catedral usd ile ilgili beklentinizin vadesinide yazarmısınız lütfenCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim
Yorum
-
Diil bence.. Ama günlüklerde uyumsuzluktan dönecek gibi.. 85-90 a giderse kusursuz kama oluşturur..19 bar hedefi var yaklaşık.. 78 i aşağı kırarsa 75 e kadar düzeltir..BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercaty formationda var
kama mıydı? yada bu kama mı?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bu haftalık grafik.. Hedef veremiyorum.. Abuk sabuk müdahalelerle zaman hedefleri tutmuyor çünkü..EMİR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Catedral usd ile ilgili beklentinizin vadesinide yazarmısınız lütfen
Teşekkür ederim
Bu kaçınılmaz en iyi sonuç olacak bence..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
doların düşüş sebebi başbakanın imf spekilasyonu sonucu.ama anlaşma gerçekleşmediğine göreBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Hislerimize tercüman olmuş bu grafik :081:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Yorum
-
Anam anam..
matriksde papaz 1,4437
oil:85,29.. 81,50 kapamıştı..
Yandım ben eğer düşmezlerse..
İyi akşamlar..Bol şanslar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Aynı ederde uzunum var ama.. Bencede sıkıntılı olacak..k24SUAT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi akşamlar...
Matrikste e/d açıldımı? ne gözüküyor..
sağol kaptanım ben soruyu yazana kadar sen cevabı yazmışsın;)
bu akşam durum sıkıntılı olacak galibak24
Sabaha kadar kahve içeris artık oldu olacak..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Yarın burası muhtemelen uykusuzluktan yaşayan ölüler topiğine dönüşecek..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum