KUTERO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
düüütttt... lücemde bırakmıyorlar aşağı daha..Önce goldun ipini çekmemiz lazım..Flama tehlikesi var onda..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereh kaptanım,dönüş vakti geldiğinde şimendiferin düdüğünü de öttürüver.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
genelde saat 0330 larda sahne değişiyordu..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolda bakarsak onun daha bilmiyorum ama 200 lere kadar yolu var gibi.hadi bi 30 pip daha verelim eder 180-185.papazada bi o kadar versek teo ustanın dediği yer gelir yani 4525 lere.
Du bakalım ne olacak..Şişti iyice..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Eğer doğru görüyorsam 1.4560-70 lere E/D... 1170 e ONS gidiyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Kapattım yaww..1.4450 lerde...Bunlar niyeti bozmuş..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbacım uyukluyormusun,sesin soluğun çıkmıyor.umarım herşey yolundadır.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Leyynn! Ağzından yel alsın, kaptanım için konsantre olduk burada. 5 dakikalıklarda çorba indikatörü SATTA, 15 dakikalıklarda ise kararsız durumda.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer doğru görüyorsam 1.4560-70 lere E/D... 1170 e ONS gidiyor..fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Şeriatın kestiği parmak acımazmış..TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLeyynn! Ağzından yel alsın, kaptanım için konsantre olduk burada.
Bunlar gemi azıya almış baksana..saat 0330 tek ümidim kaldı..Az sonra..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Yaww kol kestim kapattım..TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLeyynn! Ağzından yel alsın, kaptanım için konsantre olduk burada. 5 dakikalıklarda çorba indikatörü SATTA, 15 dakikalıklarda ise kararsız durumda.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
TOKYO (MarketWatch) -- Gold futures climbed by as much as $24 an ounce in electronic trade Monday morning in Asia to touch their strongest intraday level in more than a month, as a further weakness U.S. dollar and strong trade figures from China lured* investors.
Gold futures jump as much as $24 on Globex - MarketWatch
* lure:cazibe, tuzak, yem..
Vardı bu işte bi bityeniği..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Yaw ben hacıma kıyamam. OKudum onları okudum, Kaptana manevi destek vermek için dediydim işe yarıyorCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaww kol kestim kapattım..
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Ben yatar.. Yarın olsun bakalım ..TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw ben hacıma kıyamam. OKudum onları okudum, Kaptana manevi destek vermek için dediydim işe yarıyor
Kaptanım allah kolaylık versin..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum