Yeni yılınız kutlu olsun. Size ve ailenize sağlık, başarı ve mutluluk getirsin.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nice senelere..Hep birlikte..
Mutluluklar..Başarılar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Güzel insanlara..
Mutlu sağlıklı tüm arzularının gerçekleşeceği kayıplara yer olmayan dolu dolu mutlu bir yıl dilerim..
kucak dolusu sevgiler
catyYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Hihhiiii hiii..Kudurmuşun lafı bile olmadı ardından.. Umarım kimsenin başına iş gelmemiştir..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla sanırım bu kudurmuş 16150 ye gidecek haklısın
Beni çok korkuttu ..1.6191 - 1.6215 - 1.6228 aralığında dayanamadım verdim.. Ama bir de bana sor.. Ardından deli gibi 1.6240 lara gidince yüreciğime iniyoduk24Neyse sonra 1.6180 le 60 larda kapattım.. Yeni yıl hediyemi kaptım..
Ama ne sür'atli bir macera oldu
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Tüm forumdaşlara mutlu yıllar dilerim...Umarım hem bizim hem de ülkemiz için güzel bir yıl olur..."Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Yorum
-
-
tüm topik arkadaşlarıma mutlu,saglıklı,huzurlu bir yeni yıl diliyorum..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Helal olsun CatecimCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHihhiiii hiii..Kudurmuşun lafı bile olmadı ardından.. Umarım kimsenin başına iş gelmemiştir..
Beni çok korkuttu ..1.6191 - 1.6215 - 1.6228 aralığında dayanamadım verdim.. Ama bir de bana sor.. Ardından deli gibi 1.6240 lara gidince yüreciğime iniyoduk24Neyse sonra 1.6180 le 60 larda kapattım.. Yeni yıl hediyemi kaptım..
Ama ne sür'atli bir macera oldu
form kapalıydı yazamadık sen benim başıma geleni bilsen
1.6150 den satmıştım ya alttan kapttım pozu 30 pipe ancak 1.6160 buy stop unutmuşum ve işlere daldım bir geldim ekranı açtım 1.6200 beleş 40pip aldım.
ya çökseydi en tepeden mal almış olacaktımm
yalnız 2010 dan kormaya başladım bile bana pek uğurlu gelmedi gibi
150 tane milli piyango bileti aldım. 50 tene amorti dışında hiç bir şey yok, şaka değil ya iş değil bu bilet işi

söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
oil fiboya degdi, bu haftalık en yuksek 80,22 yi gecip gecemiyecegini takip edecegim, onumuzdeki haftaki kapanısın fibonun (79) altında kapatacagını dusunuyorumBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren fazla fibo

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
buna gore 1040 lara kadar dusus gorecegiz,BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazarı gecen haftaya dahil ettikleri icin dojinin rengi degişmiş .
fibonun ustunde kapatmıs
yesil mum olusabilir fakat ciddi yukarı beklemiyorum
genel yon asagı

haftalık pek bişi soylemiyor gunluge gecelim

gunluk asagı kıracak gibi
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
simdi dususu yaptım mora kadar ineriz, obo goruntusu var ama tepede degiliz ki obo olsunBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hafta hafif sallanır, yukseliş bu hafta degil ondan sonra

Yorum
Yorum