CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Düşüşlerde sesimi çıkarmıyorum..Düşüş ekibi başka..OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErol abi boğalıkda metkonuda geçti hep yukarı diyor
Diplerde girmeye çalışıyorum çoğunlukla..Yukardan da şortladığım oluyor elbette..Ama pek sık değil..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Yorum
-
Gereği yapıldı... hedeflere gitmekte bu kadar zorlanıyorsa 64.800 görülecek demektir...tdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterStopu belli şekercim... şu an için hedefim 65500... hepsi o... öyle uzun uzadıya değil... gözüm kesti mi dalıyorum sonra kenara çekiliyorum... ama görünen o ki bu piyasanın nefesi fazla süremez... her çıkış mal verme fırsatıdır bundan böyle...
Yorum
-
30 dakkalıklarda daha belirgin.. 64.700 var aşağıda.. Kırarsa biz de karpuz keseristractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 dk.lıklarda ters flama falan gibi bişeyler var mı şöyle 1000 puan eksiye götürecek???
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
GUN ICINDE, 52,164 – 51,258 PUAN ARALIGINDA HAREKET EDEN ENDEKS, 51,355 SEVIYELERINDE. ENDEKSIN, 51,100 SEVIYESINI GUCLENDIRMESINI VE 51,900 DENENMEK
UZERE HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ. 52,500 2CIL DIRENC SEVIYESIDIR. DUSUK RISK TASIMAK ISTEYEN YATIRIMCILARIN DIRENC SEVIYELERINDE KV KADEMELI SATISA YONELMELERINI TAVSIYE EDERIZ.
GLOBAL MENKUL DEGERLER
adamlar düşüşten hiç bahsetmemişler bile... ne kadar eminler... bravo...
Yorum
-
euro ve paund arasında müthis dengesizliğin nedenini buldum bazı merkez bankaları sterlin satıp euro alıyormuş sanırım şimdi de yerine koydular.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Hay yaşa..Eyvallah..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereuro ve paund arasında müthis dengesizliğin nedenini buldum bazı merkez bankaları sterlin satıp euro alıyormuş sanırım şimdi de yerine koydular.
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Ben onları Ocak tan itibaren görücem.. 2010 da çıkıştan bahsetmeye korkar olacaklartractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adamlar düşüşten hiç bahsetmemişler bile... ne kadar eminler... bravo...
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
15 dklıkta balık iğnesi gibi olmuş..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 dk.lıklarda ters flama falan gibi bişeyler var mı şöyle 1000 puan eksiye götürecek???
Yakaladıklarını yukarı çekecekler..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
işte o zaman biz pozisyon değiştirip long olur öyle kaybederizCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen onları Ocak tan itibaren görücem.. 2010 da çıkıştan bahsetmeye korkar olacaklar

Yorum
-
Bak bu güzel işte..:081:tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte o zaman biz pozisyon değiştirip long olur öyle kaybederiz

Yorum

Yorum