piyasa ne zaman kapanacak bilginiz var mı?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teşekkürleroguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende hala aktif calısıyor
piyasa saat 20:00 da kapanacak
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
sakın kapama o zaman, acaba telekomda mı problem var yahu, sız nereden baglanıyorsunuz hangı sehır...oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende hala aktif calısıyor
piyasa saat 20:00 da kapanacak
Yorum
-
Ağzından bal damlıyor heheheeedelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah ters bişeyler olmaz.
obo görüyom sanki papazda.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
abi kapatıp acıyorum siteside platformda calısıyorteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersakın kapama o zaman, acaba telekomda mı problem var yahu, sız nereden baglanıyorsunuz hangı sehır...
ben manisadan sirketten baglanıyorum
derken benimde gercek hesap gitti sadece demo calısıyor suanda benimde :(Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersakın kapama o zaman, acaba telekomda mı problem var yahu, sız nereden baglanıyorsunuz hangı sehır...
gerçek hesaplar bağlanmıyor sayın oğuzt nin gönderdiği screenshot ta görüldüğü gibi demo serverine bağlanıyor. odlmarkets.com açılmıyor. bu kesintide art niyet var gibi her zaman alpariden ve fxcm den de takip ediyorum fxcm zaman zaman kopuyor fakat alpari demo bile kopmuyor.
Yorum
-
kraliçe hep aynı yerden dönüyor 1.5927 tam alayım diye düşünüyordum. ben mutfaktayken çıkmış gene. alım yeri varmı analizi yapan babayiğit?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe hep aynı yerden dönüyor 1.5927 tam alayım diye düşünüyordum. ben mutfaktayken çıkmış gene. alım yeri varmı analizi yapan babayiğit?
sanırım kimse yüzüne bakmıyor bu hatunun...
en iyi karar karsızlıktan iyidir.
işlem yapmama kararı verdim.
Dow atasözü "kendi ev ödevini kendin yap"
şimdi baktımda 1.5920 çok kritik
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum