Kaptanın bir bildiği vardır abi..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hayatta görmez onlarıdelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptan tam bir long çu sun,
obo gördüm demiyon hiç,petrolde papazda 2 li leri görmüyon hiç.
varsa yoksa long.
çok sabırlı insansın
Görse bile görmemezliği gelir.. Geçip gitmesini bekler
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
WTI Crude Oil Price Chart - LIVE REAL TIMEKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermatriksde NYMXP koduyla..
Biraz gecikmeli ama..76.26 şu anda..
bende üstteki linki buldum. dakikalık güncelliyor. 76,72 şu anda
Yorum
-
Hay yaşa..kertenkele Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWTI Crude Oil Price Chart - LIVE REAL TIME
bende üstteki linki buldum. dakikalık güncelliyor. 76,72 şu anda
Arkadaşım aradı..Başka bir yerden bakıyormuş.
76.20 den dönmüş..Dediğin yerlerdeymiş..
Link için çok sağolasın.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
wti sanki OBO yapacak..kısa vadede..
Bakın tepede obo gösteriyorum..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Forex hatalarla yüzleşme
Evet arkadaşlar dün veri sonrası bende epey bir terste kaldım ve maalesef yüklü bir zararla kol kesmek zorunda kaldım.Bunda herzaman otomatik stop yazmama rağmen ne hikmetse o sırada üşenip yazmamamın etkisi olduğu kadar çalıştığım platformun hata vermeside eklenince meblağ bayağı yüksek oldu.Ayrıca terste kaldığımı anlayınca bütün disiplinimi kaybedip .... trene bakar gibi kalmayayım diye şuursuzca yaptığım işlemlerde tuz biber oldu çok cebelleştim.
Şimdi hem yaptığım hatalarla yüzleşmek ve hemde birdaha aynı hataları yapmamak için aşağıdaki maddeleri kayıt altına almak istedim.(Nede olsa eşimde bu topiğin devamlı müdavimlerinden birazda eşime itarafı buradan yapmış olayım)
Eğer bir hata bilinmeyerek ilk defa yapılmışsa bu yanlışlıktır, aynı hata ikinci defa yapılmışsa bu inattır, ama aynı hata üçüncü defa yapılmışsa bu aptallıktır.
Şimdi bence forex piyasalarında uymamız gereken kurallar şunlar;
1- Kesinlikle disiplinli olmalıyız.
2- Herzaman işlem yapmak zorunda değiliz.Gerektiğinde sakin sakin piyasanın oturmasını beklemeliyiz.
3- Sadece karakterini çok iyi bildiğimiz piyasada işlem yapmalıyız.
4- Pozisyon açmadan önce hedeflerimizi belirlemeli ve kesinlikle otomatik stop yazmalıyız.
5- Pozisyon açtıktan sonra eğer ilk dakikalarda ters yönde kalmışsak stop olduktan sonra kesinlikle ekranı kapatıp o gün işlem yapmamalıyız.
6- Pozisyon kar yazıyorsa kesinlikle izsüren stoploss kuralını uygulamalı ve karı mümkün olduğunca uzun taşımalıyız.
7- Veri öncesi pozisyon açmamalıyız.
8- Pozisyonumuza aşk ile bağlanmamalıyız.
9- Kendimize çok güvenmemeliyiz.
10-En önemli şeyin sağlık olduğunu unutmamalıyız...
Evet şimdilik sayabildiklerim bunlar
Bu kuralları hepimizin bildiğinden eminim hatta eklemeyi unuttuğum birkaç madde daha olabilir.Umarım bu hataları topikteki arkadaşlar tekrar yaşamaz ve hep kazanan kısmında olurlar...
Saygılar...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHala baglantı gelmedı, boyle forex fırması olurmu yahu..
Kaldı pozyonlar, stopları da kafalarına gore calıstırırlar artık...
Demo hesap bağlantısı geldi, 55,3 birimlik Eurusd açık short poziyonum vardı.Kapattım.
Yorum
-
Eyvallah..Sağolasın..Hoşgeldiniz..SUAT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster....
........
Evet şimdilik sayabildiklerim bunlar
Bu kuralları hepimizin bildiğinden eminim hatta eklemeyi unuttuğum birkaç madde daha olabilir.Umarım bu hataları topikteki arkadaşlar tekrar yaşamaz ve hep kazanan kısmında olurlar...
Saygılar...İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Yorum
-
Hoşbulduk sevgili Kaptanım..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEyvallah..Sağolasın..Hoşgeldiniz..
Gerçi siz beni tanımazsınız ama bir toplantı esnasında ben sizinle tanışmıştım ve sizinle tanıştığım için kendimi mutlu hissediyorum...
Keşke bir fısat olsada buradaki güzel insanlarla tanışma imkanı bulsam.Buradaki herkes gerçekten çok değerli...
Yorum

Yorum