Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet vob için olanı diyorum...sen onu bir iki satır değiştirip foreks uyumlu hale getirirsin...:081:Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkçay hangi prg. anlamadım
ama Paçal yapan , paçal yaptıkça zararları hesaplayan ne kadar teminat olması gerektiği ile ilgili olan Excell tablosunu diyorsan Vob için olan Forex için değiştirilebilir.
ama uğraşmaya değermi
önceki dosya yüklemelerimin dökümanı aşağıda
emeğe yeterli ilgi yok.
neyse şimdi
dinlenmem lazım yarın sabah erkenden kalkıp Ankara ya git gel yapacağız. Yarın gece bu saatlerde yine buralarda olurum.
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftalık degerlendirmeler, mazotta dusus surecek fiboyu test edecek g,b, duruyor

dusecek beklentim hala suruyor,YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanat eseri sahane bir kırmızı bar daha olusur gibi gorunuyor

doji olustu ama kırmızı renkte olması dususun devam edecegini dusunduruyor bana, haftanın ilk gunleri artı olup daha sonra asagıdaki fiboya ulasabilirYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparamızın deger kaybedecegini sezgisel olarak dusunuyorum, cizgilere modifiye yaptık, cok uzun sure bu cızgılerı kullanmayı bekliyorum

kanal devam ediyor sıkıntı gormuyorumYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçizgi mizgi kalmadı tabi yukseliş bitti, bu hafta fiboyu bir elleriz 1,45ler
en zor grafik bu anlamak icin

duzeltme dewamYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet vob için olanı diyorum...sen onu bir iki satır değiştirip foreks uyumlu hale getirirsin...:081:
Selam Akçay
Ankara'ya gittik geldik yine burdayız.
Hadi dediğini yaptık diyelim kaç $$$ dolar kayme eder

Bu arada bahsettiğin şey şu aşağıdaki dimi yanlış bir dosyayla uğraşmayalım sonra

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Abd de karakış müthişmiş..Son onyılların en kötü kışı..
petrol artar mı acaba..
( Long pozum varda..)
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Üstat 1,50 den buralara geldi her an bir tepki yükselişi gelebilir...aman dikkat.sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereuro/usd yi düşürün petrolü artıralım, ben de de kısa var. petrolün yükselmeye niyeti var da, euro/usd nin de düşmeye niyeti olsa!!!Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
gücünün yettiği yere kadar tepecek bu hafta ama ne yapsa boş.....kafa aşağı diyor....iyi soygunlar.....BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpuah acıldık
1,4306-14
Yorum

Yorum