Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bear_Bull
    Spread Trader
    • 09 Şubat 2009
    • 773

BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun de sınıf gibi olduk, hiç yorum ongoru yok :P nasıl acarız abiler
    Sevgili Beyazıt
    Korkudan Flat girdik hafta sonuna

hafta sonu yorum yapıp kafa bulandırmaktansa vakit geçirmek için ders çalıştık Matriksten MT4 e nasıl data aktarılır onu öğrendik olurda lazım olur diye. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

pazarteside büyük ihtimal seans seyredicez
    pek işlem yapmaya niyetim yok kendi adıma, ama eğer az pozla bulaşır kar edersem ne ala, zarar eder stop olamazsam, poz.ları çoğaltırsam ya dayanamayacak seviyeye gelince kol-bacak ne varsa keser atarız yada sınırdan geri dönerse 10 kaybedip 1 aldıkmı bereket versin deriz.
    her yöne müsait şu an VOB için konuşuyorum.
    Yarın ola hayrola.

Gece parite olsun Fdow olsun biraz belli eder ama esas oğlan sabah bizim Vob açılışından sonraki dakikalarda Hiise piyasası açıldıktan belli eder ne yapacağını . Biz ne desek boş.
    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• BEYAZIT
      Tecrübeli
      • 05 Temmuz 2009
      • 266

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sevgili Beyazıt
      Korkudan Flat girdik hafta sonuna

hafta sonu yorum yapıp kafa bulandırmaktansa vakit geçirmek için ders çalıştık Matriksten MT4 e nasıl data aktarılır onu öğrendik olurda lazım olur diye. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

pazarteside büyük ihtimal seans seyredicez
      pek işlem yapmaya niyetim yok kendi adıma, ama eğer az pozla bulaşır kar edersem ne ala, zarar eder stop olamazsam, poz.ları çoğaltırsam ya dayanamayacak seviyeye gelince kol-bacak ne varsa keser atarız yada sınırdan geri dönerse 10 kaybedip 1 aldıkmı bereket versin deriz.
      her yöne müsait şu an VOB için konuşuyorum.
      Yarın ola hayrola.

Gece parite olsun Fdow olsun biraz belli eder ama esas oğlan sabah bizim Vob açılışından sonraki dakikalarda Hiise piyasası açıldıktan belli eder ne yapacağını . Biz ne desek boş.
      abim calısmalarınızı saygıyla izliyorum ama pek bana gore degiil. bende kaza ile ufak mıktar kısa girdigim icin haftasonuna bende acılısı merak ediyorum
      YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• azziz
        Katılımcı
        • 11 Nisan 2008
        • 56

Halihazırda aşağı gidiyor.

63.690 üstü kapanış yukarı döner.

Yorum

• BEYAZIT
          Tecrübeli
          • 05 Temmuz 2009
          • 266

piyasa acıldı bu arada yukarı gaplı
          YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• azziz
            Katılımcı
            • 11 Nisan 2008
            • 56

piyasa acıldı bu arada yukarı gaplı
            Neresi açıldı dostum.

Ekranda hareket göremedim.

Yorum

• BEYAZIT
              Tecrübeli
              • 05 Temmuz 2009
              • 266

mt4 acıldı matriks i bilmiyorum e/d için dedim

Yorum

• KUTERO
                Beybaba
                • 19 Temmuz 2007
                • 437

mt4 acıldı matriks i bilmiyorum e/d için dedim
                yalnızca e/d hareketli az artıda..16 pips..
                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

mt4 DE MATRİKS ten aktarım için MAKRO lu Excell dosyası ektedir.

Artık ne kadar becerebildiysek.

kolay gelsin.
                  Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• delidayim
                    Katılımcı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 214

polemik konusu olmadan nasıl cevap yazılacak çok merak ediyorum,
                    üstün çabalar sonucu keykafe dağıldı.
                    tercihini burdan yana kullanan insanlar ve onları takip edenler burada.
                    bi arada olmadı.
                    kim nerde yazarsa yazsın kim kimi takip ederse orada etsin.
                    odl olmasada başka reklam var,odl de doğruyu görecektir,

takip ettiğim,okumadan rahat etmediğim insanların küstürülmesinden gına geldi.
                    orda yazdırılmadılar,buraya geldiler bende geldim burda takip ediyorum.şimdide niye burda yazıyolar ?
                    yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

mt4 DE MATRİKS ten aktarım için MAKRO lu Excell dosyası ektedir.

Artık ne kadar becerebildiysek.

kolay gelsin.

Dosyayı yeniledim

Hata uyarısı kayboldu.

Matriks datasının geldiği ekranda Ctrl+y yapmak yeterli

Cadı ablamın yapamadığı nokta kaldırma işini otomatik yapıyor ve masa üstüne
                      X30yvade.txt olarak kaydediyor.

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

vob 30yvade saatlik

Yorum

• KUTERO
                          Beybaba
                          • 19 Temmuz 2007
                          • 437

Dosyayı yeniledim

.
                          Hay yaşa..sağolasın..
                          Artık kimsenin bahanesi kalmadı..
                          Daha nasıl açıklayacaksın ki..

İyi uğraştırdı ama sizleri..
                          İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

Dosyayı yeniledim

Hata uyarısı kayboldu.

Matriks datasının geldiği ekranda Ctrl+y yapmak yeterli

Cadı ablamın yapamadığı nokta kaldırma işini otomatik yapıyor ve masa üstüne
                            X30yvade.txt olarak kaydediyor.
                            Şimdi bi da bunalıma girdim.. Napıcam bu dosyayı ben
                            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Şimdi bi da bunalıma girdim.. Napıcam bu dosyayı ben

Abla ilk önce o dosyayı indir masaüstüne kaydet

sonra aç içini biraz oku.

daha sonra yapamadığın . lama işini halledip kaydedecek sen uğraşma

matriksten aktardığın yeni açılan Excel dosyasının üzerindeyken Ctrl+y ye bas yeter

olmadı MSN i aç tarif edeyim

Hemde nasıl uğraştırdı Kaptan.
                              Hay yaşa..sağolasın..
                              Artık kimsenin bahanesi kalmadı..
                              Daha nasıl açıklayacaksın ki..

İyi uğraştırdı ama sizleri..
                              Bu gün çok fazla yazı yazdık foruma rekor kırmışımdır herhalde kendi çapımda

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                arkadaslar aramızdakı kırgınlıkları bırakarak arkadaslıgımızı daha ılerlere göturmeye çalışarak ve hepbırlıkte daha guclu olarak bıze bu ortamı sunan keyborsa forumuna destek olsak daha guzel olmazmı.bu kısım keysıstem ve foreks kısmı.vob kısmı keykafe tarafı aksam saat 17.35 e kadar orada vob ıle ılgılı yorumlarımızı aksamda burada foreks göruslerımızı paylaşssak sıte yönetımıne reklam alma konusundada sanırım yardımcı oluruz...

bakın bırsey dıkkatımızı cekıyormu baska bır sıtede foreks kısmında 1-2 kişi var ama actıkmı odl nın reklamı var...bızım burada hemen hemen hepımızın hesabı odl de sıtede odl nın reklamı yok.

yazdıklarım sadece bır görustur...lutfen yanlış anlasılarak polemık konusu yapılmasın.polemık konusu yapılması halınde hıcbır cevap vermeyecegım...

Sevgili karınca

Kimsenin kırgınlığı olduğunu düşünmüyorum..Arada kızgınlıklar atışmalar mutlaka olacaktır.. Ama kırgınlık olmasını gerektirecek bir şey yoktur.. Sana özel mesajımda da bunu anlatmıştım.. geçen gün pipsy nin bir yazısı üzrine cevap yazma gereği gördüm .. Bu yazı aslında pipsye değil genel anlamda yazılmış bir cevaptı..Bir göz atarsan ne demek istediğimi anlayacağından eminim..

Key kafe meselesine gelirsek.. Son zamanlarda foreks ağırlıklı işlem yapıyorum.. Vob ta inan çok az işlemim var.. Forekste treyd şeklinde işlem yaparken yazmak zaten çok zor olmakla birlikte 2 topikte yazmak son derece zor oluyor.. Zaten şu anda tek bir graftan takib etmekteyim.. O grafiğide gerekli gördüğüm zamanlarda keykafeye koyuyorum..

Kafeyi siz boşlamayın.. Haber grafik v.s. canlı tutun ki.. Kurumlar kişilere bağlı kalmasın.. Ben graflarla önemli zamanlarda yine katılmaya çalışırım..

Şu anda öyle yada böyle en canlı foreks topiği forumlar içinde burası.. Canlı olsun..

ODL v.s reklamları konusuna gelince .. Bu konudan ben tam anlamıyorum.. Affilaties bi şey var.. Site yönetiminin bu tür programlara katılması gerekiyor diye biliyorum.. Yine bu reklamlarla ilgili bi takım programlar falan varmış.. Anlayan bilen arkadaşlar bunlara bi el atarsa çok iyi olur diye düşünüyorum..
                                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information