Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kaptanım ,KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar,
takıldığıız bir yere olursa hiç çekinmeyin, sorun.
catedral le ben buradayıs..
Grafiği normal boyutunda nasıl yüklerim.
Siz nerden yüklüyorsunuz.
Yorum
-
buda benden olsunazziz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptanım ,
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
resıze ı 17 ınc secınız daha sonra cıkan upload ı forum için tıklayarak yapıştırınız....
Yorum
-
Sağolasın dostum.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuda benden olsun
resıze ı 17 ınc secınız daha sonra cıkan upload ı forum için tıklayarak yapıştırınız....
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuda benden olsun
kopyalanacak bolum
IMG Code for Forums & Message Boards
Yorum
-
resimleri kayıt ederken TechSmith SNAGIT programını kullanıyorumazziz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptanım ,
kayıt ettiğim resimleri ImageShack® - Image Hosting sitesine girerek,
browse..startupload adımlarını takip ettikten sonra,
şekilde çıkan yeri foruma yolluyorum..
İşin püf noktası SNAGIT programında..Resimlerin kalitesi belirgin ölçüde fazla..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Teşekkürler dostum.Bu da tamam.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkopyalanacak bolum
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuda benden olsun
resıze ı 17 ınc secınız daha sonra cıkan upload ı forum için tıklayarak yapıştırınız....Eyvallah..karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkopyalanacak bolum
Buda güzel çıktı yollanan resimde..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterresimleri kayıt ederken TechSmith SNAGIT programını kullanıyorum
kayıt ettiğim resimleri ImageShack® - Image Hosting sitesine girerek,
browse..startupload adımlarını takip ettikten sonra,
şekilde çıkan yeri foruma yolluyorum..
İşin püf noktası SNAGIT programında..Resimlerin kalitesi belirgin ölçüde fazla..

Teşekkürler Kaptan.
Yorum
-
arkadaslar aramızdakı kırgınlıkları bırakarak arkadaslıgımızı daha ılerlere göturmeye çalışarak ve hepbırlıkte daha guclu olarak bıze bu ortamı sunan keyborsa forumuna destek olsak daha guzel olmazmı.bu kısım keysıstem ve foreks kısmı.vob kısmı keykafe tarafı aksam saat 17.35 e kadar orada vob ıle ılgılı yorumlarımızı aksamda burada foreks göruslerımızı paylaşssak sıte yönetımıne reklam alma konusundada sanırım yardımcı oluruz...
bakın bırsey dıkkatımızı cekıyormu baska bır sıtede foreks kısmında 1-2 kişi var ama actıkmı odl nın reklamı var...bızım burada hemen hemen hepımızın hesabı odl de sıtede odl nın reklamı yok.
yazdıklarım sadece bır görustur...lutfen yanlış anlasılarak polemık konusu yapılmasın.polemık konusu yapılması halınde hıcbır cevap vermeyecegım...
Yorum

Yorum