Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
BOT kullanıp kazananlar var kanımca. Tail için gelen Turistin birinde görmüştüm. Adamlar BOT larını kapıştırıyorlardı. O zaman anlamamştım. Ne diyor bunlar demiştim. Andorid filan diyorlardı. şimdilerde dank etti bana ..
excell i de fena kullanmam kendimce ama olmuyor :(
Team Viewer ile bilgisayarıma bağlanabilecek kimse varmı ?
cayycayycayycayy
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Senimi kırıcaz abla sildim kimse oralı olmadı zaten :ka24:
hala deniyorum olmadı seans içi zaten uğraşamamda haftasonu kurcalıyayım demiştim.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Çalıştır 'a cmd yazıp Enter e basın veya Başlat-> Programlar -> Donatılar -> Komut İstemi 'ne tıklayın. Aşağıdaki gibi çalıştırın.
C:\mt4excel>mt4 c:\Kitap1.xls c:\Kitap1.CSV
Veya
Çalıştıra direk
C:\mt4excel\mt4.exe c:\Kitap1.xls c:\Kitap1.CSV
yazarakta çalıştırabilirsiniz.
Burada Kitap1.xls dosyasını ilk parametre ile c:\ sürücüsünde olduğunu belirttik demekki c:\ ye yüklenecekmiş aynı şekilde CSV dönüşümü de aynı c:\ sürücüsünde oluşturulacaktır.
Program tamamıyla açık kaynak kodur ve execute si içindedir.
mt4excel dizinin içinde Excel klasörü var php ile yazılmış oradaki kodlar işletilmektedir.
Ayrıntı bilgiye sahip olmanıza gerek yok
C:\mt4excel\mt4.exe c:\Kitap1.xls c:\Kitap1.CSV
Çalıştırın istediğiniz dosya otomatik üretilsin.
Yorum