Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Peki bu botlarla fx üzerine yapılan ve sinyalleri online yayınlanan sistemler hakkında görüşünüz nedir?
Mesela Üstat Lafola o ay için o sistem iş yapar ama 8 ay sonra o sistem çarpılır mı der?mesela???Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
aŞAĞIDAKİ YAZIYA KENDİM CEVAP VEREYİM
günlük
60 dklık
ve 30 dk lık systester sonuçları sırasıyla (x30vadeli için)
hangi sistemi hangi zamanda hangi periyoda göre kullanacaksın
bütün sorun burada zaten
hepsi değişik bir periyotta iyi çalışmış ve kar ettirmiş gözüküyor ama ya biz yanlış periyotta o sistemi kullanıyorsak bizi kim kurtaracak

günlük test

60 dk.lık test

30 dk.lık test

hadi sıkıyorsa kullan hangini kullanacaksan.

Vaaaaaamı hala sistem satın almak isteyen

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağıdaki yazıyı yazmıştım ama ne cevap geldi nede systerter sonucunu görebildim sonraki yazışmalarda.
en poktan sistem bile periyotlarını 5-10-15-30-60-120 gün diye sıralarsanız sonrasındada istediğiniz grafiğini seçip yayınlarsanız kazandırıyor diye gözükür.
Madem süper bir sistem var ortada her periyotta her senette çalışması lazım.
Bizdede tonla sistem var ama güvenipte hiç bir sisteme göre işlem yapamıyoruz kaybetme korkusundan.
Sadece grafiğe gözle bakıp stop veya poz arttırma stratejisi ile işlemlere devam edip en ufak bir geri çekilme / tepkide ettiğimiz zararın 10/1 kar görünce bereket versin / HO diyoruz.
Ama bu arada zevk olsun (iş olsun torba dolsun diyede sistemlerle uğraşmaktan kendimizi alamıyoruz.

)Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bir gün sizi Forex trading hakkında Şehir Şehir ve Ülke ülke gezdiginizi hayal edebliyorum.. Şu konuyu bir ciddi düşünseniz ..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞehir şehir dolaşıp sistem pazarlıyorum
hehehe
..
Yorum
-
MM için hesap yapılıyor. Yani Poz.a girerken Sermayenin % kaçı ile gireceginizi bastan belirtiyorsunuz. Eger Martingalede yapacaksanız biraz daha hesap. Toplam kaç poz. alacagınızıda belirtiyorsunuz.vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. bgungor68
Botlarınızı yaparken money management konusunda da yazılım içeriyorlar mı?
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir gün sizi Forex trading hakkında Şehir Şehir ve Ülke ülke gezdiginizi hayal edebliyorum.. Şu konuyu bir ciddi düşünseniz ..
..
O günler çok yakındır, sıfırı tüketmeye az kaldı,
bende artık sıfırlandıktan sonra sistem satabilirim, kitap yazabilirim,seminer verebilirim, veya en iyisi yatırım danışmanı olayım
hehehe
Yorum
-
Haddiiii milleti kurma... Soygun için tünel kazıyosunteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞehir şehir dolaşıp sistem pazarlıyorum
hehehe
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bu konuda şimdi veya sonra Türkçe kaynak gösterebilirseniz okumak isterim. Özellikle "Martingale yapılacaksa" konusunda.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMM için hesap yapılıyor. Yani Poz.a girerken Sermayenin % kaçı ile gireceginizi bastan belirtiyorsunuz. Eger Martingalede yapacaksanız biraz daha hesap. Toplam kaç poz. alacagınızıda belirtiyorsunuz.
Neden okumak istediğim hakkında;
Poz alırken riske giriyoruz. Full poz alsak o trade den başka hak kalmıyor. Ya kar ile çıkacaz ya da zarar edeceğiz. Ama riski azaltırsak martingale e de hak tanımış oluruz. Bu sayede kazanç da azalmış gibi gözükse de aslolan kazancı realize edebilmektir. Ki kaldı ki kazanç azalmasını bırak ben sermayeyi 20 ye bölüp poza girmeyi düşünüyorum.Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Bi ara Heart of Forex diye bir sistem vermiştiniz. Matriksde oldukça başarılı bence. O sistemi her görüşümde yaw ben buna neye bakmıyorum ki diye kendime de soruyorum.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Bear_BUll, Matrikste sisteme uyup trade yapmak resmen intihar. parayı kesin kaybediyorsunuz. Çünkü Matriks ve MS bu tür programlar tek satır hesaba dayalı sinyal. sırf bu sinyale dayanarak trade çok riskli..
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Bear_BUll, Matrikste sisteme uyup trade yapmak resmen intihar. parayı kesin kaybediyorsunuz. Çünkü Matriks ve MS bu tür programlar tek satır hesaba dayalı sinyal. sırf bu sinyale dayanarak trade çok riskli..
Bende hiç bir sistemi aktif olarak kullanmıyorum zaten sürekli gözle takip ediyorum.
Ama kar edeceğimiz zaman az poz la zarar edeceğimiz zaman çok poz.la işleme giriyoruz.
Ayarlamasını yapmayı öğrenemedik gitti.
Yinede ABV/HO yılbaşından beri 48.000 puana yakın almışım 50.000 puana tamamlayabilirsem yıllık hedefimi 2.5 kat yapmış olacağım.
hedef alttaki idi
gerçi bu rakamları yapabilmek için 10 poz hesaplamıştık ama yeri geldiğinde 100 poz.a bile çıktığım oldu gün içi.:ka24:
Velhasıl bu piyasaların hangisi olursa olsun kazanmak çok zor.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
VT trader demişken burda help manueli var ve indikatörler hakkında geniş açıklamalar var, al işde forumsa paylaşımbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForete 2-3 tane platform var iş yapan 1.Metatrader 2. VT trader... biraz ninjatrader gerisi boş..
VT Trader 2.0 Help ManualNe acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
Yorum