sinyaller Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zaten sorun orda.Bu sistem dediğinizi onu kullanarak pazarlıyorsunuz.Oda bu işin içinde.
Oda ne yaptığını bilmiyorya.Yalan dolan mesajlarla şu kadar kazandım bu kadar kazandım diyor.Ortada gözüken bişey yok.Sizle tartışmıyacağım.
Eğer sisteminiz bu kadar iyi ise niye tek başınıza kullanmıyorsunuz
Forumlarda müşteri arıyorsunuz.Onlarca insan para kaybetti sizin yüzünüzden.
Bayan Cathy ve Bay Teo kusura bakmayın.Sadece uyarmak istedim.
Yorum
-
iyi etmişsiniz....bende bir sistem var 1 koyuyorsun 2-3 günde 30 alıyorsun....Kerden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten sorun orda.Bu sistem dediğinizi onu kullanarak pazarlıyorsunuz.Oda bu işin içinde.
Oda ne yaptığını bilmiyorya.Yalan dolan mesajlarla şu kadar kazandım bu kadar kazandım diyor.Ortada gözüken bişey yok.Sizle tartışmıyacağım.
ben hiç satayım diyormuyum...
Yorum
-
Aşağıda rastgele seçtiğim yazılarınız var...
Madem bişey pazarlamıyorsunuz .. İyi niyetle bu foruma geldiniz.. Öyle olduğunu kabul edelim..
Burada herkes grafiğini ... sistem formülünü v.s.. paylaşıyor..
Siz ise.. ben paylaşmam ama harika çalışan sistemim var.. diyorsunuz..
Yorumsuz......
sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakçay(recep) arkaşımının önerisiyle foruma yeni üye oldum çok sık olmamakla birlikte paylaşımlarda bulunuacağım...Otomatik alım-satım sinyalleri üreten yazılımlar üzerinde çalışmlarım var.
saygılarımla...sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaçma sapan konuşupta adamın canını sıkmayın,sizin karşınızda leblebici yok,o dediklerinizin hepsini yapmayı bilmiyormuyum sanıyorsunuz,çok fazla uzatmayın bu konuyu,satılık sistem filan yok,sisteminin daha iyi olduğunu iddia eden varsa buyursun...birisi hacı kaç para olur der,birisi vicdanın rahat edermi der,birisi başka bir şey...çok uzun süredir forumda yazmıyordum,hakikatten insanın psikolojisini bozar bu forumlardaki arkadaşlar.sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada sitem kapalı filan değil arka planda tasarım yapıyorum,onun için geçici olarak uzantsını değiştirdim...
Çok merak eden varsa buyursun
www.sinyaller.com - Anasayfasinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8 tane farklı sistemim var geliştirdiğim. Vobda işi yarıyor forexde de,240 m için geliştirdiğim var,scalping için geliştirdiğim var,traderın trade psikolojisine göre değişiyor.forexde hem matriks hem metatradedan istifade ediyorum,meta traderda geliştirdiğim 5 li teyit sistemim var forumda dün yayınlandım,genelde onu kullanıyorum.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ne demek Sayın Kerden.. Kusura bakacak ne var ki...Kerden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten sorun orda.Bu sistem dediğinizi onu kullanarak pazarlıyorsunuz.Oda bu işin içinde.
Bir çok arkadaş sistemlerinin formüllerini burada bir şeyleri geliştirmek adına paylaşırken adamın birinin çıkıp devamlı kazandıran sistemim var.. Ama paylaşmam demesi.. İlginç tabii ki..
O kadar garantili sistemi varsa.. Otursun sistemiyle para kazanmaya baksın.. Ne işi var buralarda..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Sn. sinyaller, bu cümle olmadı, yakışmadı gerçektende..sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster....
ama ne kadar işe yaramaz adam varsa burdaymış gerçekten.iğrendirdiniz beni 3 günde forumdan.
Şunu söylemek isterim.
Burada bizler, elimizden geldiğince sistemlerimizi, grafiklerimizi hiçbir ard niyet olmaksızın paylaşıyoruz..Doğruları ve yanlışları ile..
Çalışmış, bir sistem kurmuşsunuz ve işe yaradığını söylüyorsunuz ne güzel..
Sizin adınıza sevindim..
Sizin yerinizde olsam ne yapardım biliyor musunuz..
Gelirdim foruma, sistemde oluşan al-sat sinyallerini eşanlı olarak paylaşırdım grafikler eşliğinde..Öncelikle kendimi ispat ederdim..
Ama işe bodoslamadan girince ters tepti doğal olarak..
Karşılıklı dialog içinde neler yapılabilir tartışmak lazım..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
papaz
pazartesi ile ilgili böyle bir senaryo varmış euro-dolar da
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
O teori benimde kafamı kurcalıyor..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dünkü satışlar pekbir dayanağı olmayan tamamıyla long pozdakileri katletmeye yönelikti diye düşünüyorum..
Neymiş, satış verileri iyi gelince -ki kara cuma satışlarınıda (korkunç ucuzluk yapılan gün) dahil etmişler ona, abd hızla toparlıyormuş..Belkide faiz arttırmı öne çekilecekmiş..Dolar bu nedenle yükselmiş..
Bu filmi işsizlik datasında da görmüştük..
Sonrasında Bernanke konuşmuştu..daha bir müddet faiz arttırımı olmayacak diye..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Bu arada Sinyalci arkadaşa bir şey söylemek istiyorum hani burda bana pek konuşma hakkı düşmez ama ..
sadece şunu bil Sinyalci burası gerçektenen en kaliteli en iyi form sitesi çünkü Kaptanım dediği gibi burda herkes bilgisini karşılıksız paylaşıyor.
Teo abi sayfalarca yazdı yazmaya devam ediyor.
bence bu işte paramı daha önemli bilgimi derseniz bence bilgi daha önemlidir.
bu arada para bir şekilde kazanılır. insan kazanmak bence daha önemli
hani "ilk intibaa önemli" derler ya
sizde bana göre satış amaçlı bir reklam ile geldiniz için bu kadar şey söylendi diye düşünüyorum. başta bana antipatik gelmişti
eger samimiyseniz sinyallerinizi paylaşın olsun bitsin
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Ne demek bana konuşma hakkı düşmez.. Burada herkesin konuşma hakkı var pipsy.. Bence yanlış düşünüyorsun.. Yada hissediyorsun..k24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada Sinyalci arkadaşa bir şey söylemek istiyorum hani burda bana pek konuşma hakkı düşmez ama ..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Ben yazacaktım ..Sen yazmışsın..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe demek bana konuşma hakkı düşmez.. Burada herkesin konuşma hakkı var pipsy.. Bence yanlış düşünüyorsun.. Yada hissediyorsun..k24İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
ay teşekkürler ne bileyim öyle hisse kapılmıştım..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe demek bana konuşma hakkı düşmez.. Burada herkesin konuşma hakkı var pipsy.. Bence yanlış düşünüyorsun.. Yada hissediyorsun..k24
bu arada papaz için günlükteki senaryoyuda göndereyim
ve fener gol attı
Yorum
-
Bu hafta anasayfamızda her türlü teknik ve temel analizleri yayınlamaya başlıyoruz.Grafik çalışmalarınız keygrafik bölümünde de olursa anasayfaya koyacağım grafikleri kolayca seçme imkanım olur.Herkese iyi akşamlar...
http://forum.keyborsa.com/duyurular/...-edit%F6r.html
Yorum
-
Sevgili PipsyPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteray teşekkürler ne bileyim öyle hisse kapılmıştım..
bu arada papaz için günlükteki senaryoyuda göndereyim
ve fener gol attı
Aslında az evvelki yazında kapıldığın hissi söylemiş olman beni epeyce rahatlattı.. Bende bazen bu hissettirdiğim hissi hissdip acaip rahatsız oluyordum.. (cümleye bakkk beaaaa
)
Burada ne hanımağa ne ağa v.s var.. Hepimiz bir şeyleri paylaşmak için burdayız.. Yani apoletlerimizdeki yıldızlar fazla diye çok biliyoruz.. Yanılmayız falan diye bir şey yok..
Hepimizin piyasalara yada olaylara yaklaşımı farklı.. Sevgili Kutero yada Teo yada bir başka arkadaşımız kırk düşünüp bir yazarken .. Bir başkası yada ben olaylara bodoslamadan dalabiliyoruz..Burası bir forum ve herkes fikrini söylemekte son derece özgür...
Ben yada Bir başkası eleştirilemez diye bir şey kesinlikle yok.. Doğru ancak eleştirerek yada eleştirilerek bulunur..
Yalnız özel durumlarda eleştirilerin dozu kişilerce dikkatle ayarlanmalıdır.. Mesela.. Benim sistem formülleri hakkında teknik bilgim yok.. Kalkıp sayın bgüngör.. Sevgili Teo veya sistem yazan başka arkadaşların sistem kurulumlarını eleştirmeye kalktığımda çok dikkatli olmam gerekir.. Çünkü ben sistem yazmayı bilmiyorum.. Ve sistemleri kullanmayı daha yeni öğreniyorum..
Aynı şekilde temel ve tekniği yeni öğrenmeye başlanan birinin yıllardır bu işi yapanları eleştirirken çok dikkatli olması.. eleştiri cümlelerini yazarken kırk kere düşünmesi gerekir..Piyasa tecrübesi bazı zamanlarda her şeyin önünde gelir.. Bu kendi fikrini yada tekniğini yazmayacak .. yorumlamayacak değildir.. Sakın yanlış anlaşılmasın..
Bunun dışında herkes düşündüğü gördüğü herşeyi yazmakta özgürdür..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
demiyosun valla.. haydi satsanamordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi etmişsiniz....bende bir sistem var 1 koyuyorsun 2-3 günde 30 alıyorsun....
ben hiç satayım diyormuyum...
Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
Yorum