Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sinyaller
    Yeni üye
    • 10 Aralık 2009
    • 30

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon..Siz ne paylaştınız.. ? Burada sistem kurmaktan anlayan arkadaşların bir dolu formülleri v.s.. var.. Grafikten anlayanların grafları var açıklamalarıyla..

SPK kurallarını hatırlatır.. Sizede başarılar dilerim..
    SPK Kanunu Seri V No: 55 tebliği gerçek kişilerce, sermaye piyasasına ilişkin verilen danışmanlık hizmeti yatırım danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

siz o yollara girerken biz donuyorduk,kalmışınız burda bana spk kanunun hatırlatıyorsunuz....siz spk kanunu okurken ben spk ile yazışmalarda bulunuyordum.

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      SPK Kanunu Seri V No: 55 tebliği gerçek kişilerce, sermaye piyasasına ilişkin verilen danışmanlık hizmeti yatırım danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

siz o yollara girerken biz donuyorduk,kalmışınız burda bana spk kanunun hatırlatıyorsunuz....siz spk kanunu okurken ben spk ile yazışmalarda bulunuyordum.

Sayın sinyaller..

Bunu buraya yapıştırmışssınız.. ama yapıştırdığınız yazıyı iyice okumamışsınız.. Orada elektronik ortamla ilgili detaylı açıklama verilmiş..Bunları burada herkes biliyor zaten..

Siz kendi sitenizin reklamını burada yapmaya gelmişsiniz.. Burası parasız karşılıksız paylaşım forumu..

Sitenizin reklamını yapmak istiyorsanız foruma reklam verir parasını ödersiniz..

sevgiler
      hamal misali ev kadını caty
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• salihli
        Yeni üye
        • 07 Aralık 2009
        • 15

bir daha bu forumda yazmamak üzere , geldiğm gibi gidiyorum,
        Hacı,

gitcem dedin gidemedin bak...

sende sevdin burayı, ben de seni sevdim...

hi ho ho

Yorum

• salihli
          Yeni üye
          • 07 Aralık 2009
          • 15

Bu arada MS, Metatrader'dan vazgeçtim ben,

iyisi mi Matriks gold alıyım, onda derinlikler de varmış galiba...

Aslında siz burada burası paylaşım forumu diye atıp tutuyorsunuz ama hiç

yol göstermiyorsunuz...

Ben ciddi ciddi soruyorum, siz benim sorularımın altında bir şeyler

arıyorsunuz. Günlük trade den anlamıyorum, bunu yapmak için nasıl bir alt

yapı lazım, yani teknolojik olarak...

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

salihli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu arada MS, Metatrader'dan vazgeçtim ben,

iyisi mi Matriks gold alıyım, onda derinlikler de varmış galiba...

Aslında siz burada burası paylaşım forumu diye atıp tutuyorsunuz ama hiç

yol göstermiyorsunuz...

Ben ciddi ciddi soruyorum, siz benim sorularımın altında bir şeyler

arıyorsunuz. Günlük trade den anlamıyorum, bunu yapmak için nasıl bir alt

yapı lazım, yani teknolojik olarak...
            Sayın Salihli

Ciddi ciddi soruyorum diyorsunuz.. Günlük treydden anlamıyorum diyorsunuz..

Forex forumunda ne arıyorsunuz ayıptır sorması?

Bunu key kafe de sorsanız eminim ben dahil herkes size cevap verecektir..

Ayrıca.. Geçen gün sisteme para vermekten bahsederken.. bedava veri aktarımı yolu arıyordunuz hatırladığım kadarıyla.. Sizce biraz tutarsızlık yokmu sorularınızda?
            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

Sayın Salihli,
              Günlük trade anlamam diyorsanız hiç Forexe bulaşmayın. Borsada en az 4-5 yıllık bir tecrubeniz varsa Forexe girin. 2 günde sermayeyi sıfırlarsınız. 1:100 kaldırac var sonucta..

Yorum

• Kerden
                Yeni üye
                • 02 Kasım 2009
                • 6

Haftalık destek arkadaşlar...ağalar ya tamam ya devam diyecekler..ama güçlü trend desteği buralar öyle yukarı yapmadan zırt diye kıracaklarını sanmıyorum...

pazartesi belli olur artık her şey.

Haftalık destek çoktan kırıldı.Bu ekrandaki çizgiler sorunlu.

Ayrıca bu sinyaller nikli üye forex forumlarını dolaşır ve üyelere özel mesaj ile kendi yaptığı sistemleri pazarlar.
                Genelde bu işe yeni başlamış olan sazanları MSN e davet eder ve orada pişkin pişkin sistemlerini anlatır.Geçen sene başka bir formda bir üyeye 10 000 dolara sinyal veren RSİ türü bir indikatör satmıştı.

Nerden mi biliyorum.Aynı şeyi banada yapmaya çalışmışlardı.Uzak durun bu kişilerden.

Yorum

• delidayim
                  Katılımcı
                  • 26 Mayıs 2009
                  • 214

benim kafama asıl takılan ,sn akcay ın duruşu.şifresini verecek kadar güveniyor.
                  ondan bi açıklama gelseydi,yada forumun büyüklerine ayıp edilirken bi müdahele beklerdim doğrusu.sanırım yapacaktır bi açıklama.
                  grafik, paylaşım,deneyimler burdan daha çok paylaşıldığı yer yok,hatta işlemler.
                  bundan önceki topic te bunlar bulunabilir.
                  burda kimsenin kimseye sistem satabileceğini sanmıyorum.doğru sistemin satılmaya zaten ihtiyacı yok.
                  para basma makinesi para için satılırmı?
                  doğru sistem diye bir şey yok,hergün teo abi ispatlı olarak bunu anlatıyor zaten.
                  yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

forumdaki arkadaşlara Özelden mesaj atıp satmıyorsa sorun yok.

diye uyarmışız.

Bu şekil mesaj alan varsa yönetime bildir tuşu ile bildirir. Yönetim gereğini yapar.

Ama böyle bir teşebbüsü yoksa da Hakkıını yemeyelim Sinyaller nincli arkadaşın.
                    Paylaşım paylaşımdır atacağı grafikler olurda işinize yarar.;)

Fazla paylaşım göz çıkarmaz.
                    Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• sinyaller
                      Yeni üye
                      • 10 Aralık 2009
                      • 30

1. Ben forum forum gezip demek sistem pazarlıyorum öylemi?eğer bunu ispat edemeyen namssuzdıur,bu kadar kolay insan karalamak olmaz,hangi forumlarda pazarlamışım,kime pazarlamışım,kimin özeline yazıpta ben sistem satıyorum sanada satayım demişim,sizler nasıl ahlaklı insanlarsınız ya,ayıp valla,nalet olsun bu foruma geldiğime.

2.demek rsı türü bir indikaöt sattım,ya size yazıklar olsun hakikatten bu kadar kolay insan karalanmaz.siz kimsiniz ne yapmaya çalışmışım size,birazcık onurunuz varsa nikinizi yazın,yada bana ulaşın bir şekilde.ben bu sistemi sattığım kişileri en az 3-4 ay tanımadan güvenmeden sistem bile vermedim...sen kalkmışın bana satmaya çalıştılar diyorsun.ben hayatımdan kimsenin arkasında koşmadım kim bu sisteme sahip olmak istediyse onlar benim arkamdan koştu,kimseye de sistem satmak için öyle forum forum gezmedim,bu forumda saçmalamayan kimse kalmamış,yazmayacağım diyorum ama rahat bırakmıyorsunuz..bu forumun admini kimse mesajlarımıda üyleğimide silsin...burda ifitiradan,karalamadan,insan harcamadan başka hiç bir şey yapılmıyor,paylaşım burda en son yapılan şey.bir kişi benim karşıma çıkıpra kendinide tanıtıpta bana sistem satmak için bu adam uğraştı desin başka hiç bir şey söylemeyeceğim.
                      bu zaman kadar üye olduğum 2 forum vardı.birisi hisse.net biriside forextr uzun süredirde hiç yazmıyordum belki 6 aydır filan hiç bir forumla doğru düzgün yazmıyordum bir tek hisse netde son 6 ayda 2-3 yazı yazdım onun harici yazı bile yazmıyordum akçay arkadaşımın önerisiyle geldim bu foruma üye oldum ama ne kadar işe yaramaz adam varsa burdaymış gerçekten.iğrendirdiniz beni 3 günde forumdan.

Yorum

• Kerden
                        Yeni üye
                        • 02 Kasım 2009
                        • 6

Her trend dönüşlerinde forumlara geliyorsunuz.

Al-Sat yazan grafikler koyuyorsunuz.En son fxgrup ta böyle birşey yapmıştınız.Hatta forum adminleri sonra para ile sinyal işine girdiler ve forum dağıldı.Neden acaba?

Hala hatırlamadınızmı.

Fxgramata nikli üye.Sizden sistem almadımı.

Yorum

• mordak
                          Yasaklı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 191

1. Ben forum forum gezip demek sistem pazarlıyorum öylemi?eğer bunu ispat edemeyen namssuzdıur,bu kadar kolay insan karalamak olmaz,hangi forumlarda pazarlamışım,kime pazarlamışım,kimin özeline yazıpta ben sistem satıyorum sanada satayım demişim,sizler nasıl ahlaklı insanlarsınız ya,ayıp valla,nalet olsun bu foruma geldiğime.

2.demek rsı türü bir indikaöt sattım,ya size yazıklar olsun hakikatten bu kadar kolay insan karalanmaz.siz kimsiniz ne yapmaya çalışmışım size,birazcık onurunuz varsa nikinizi yazın,yada bana ulaşın bir şekilde.ben bu sistemi sattığım kişileri en az 3-4 ay tanımadan güvenmeden sistem bile vermedim...sen kalkmışın bana satmaya çalıştılar diyorsun.ben hayatımdan kimsenin arkasında koşmadım kim bu sisteme sahip olmak istediyse onlar benim arkamdan koştu,kimseye de sistem satmak için öyle forum forum gezmedim,bu forumda saçmalamayan kimse kalmamış,yazmayacağım diyorum ama rahat bırakmıyorsunuz..bu forumun admini kimse mesajlarımıda üyleğimide silsin...burda ifitiradan,karalamadan,insan harcamadan başka hiç bir şey yapılmıyor,paylaşım burda en son yapılan şey.bir kişi benim karşıma çıkıpra kendinide tanıtıpta bana sistem satmak için bu adam uğraştı desin başka hiç bir şey söylemeyeceğim.
                          bu zaman kadar üye olduğum 2 forum vardı.birisi hisse.net biriside forextr uzun süredirde hiç yazmıyordum belki 6 aydır filan hiç bir forumla doğru düzgün yazmıyordum bir tek hisse netde son 6 ayda 2-3 yazı yazdım onun harici yazı bile yazmıyordum akçay arkadaşımın önerisiyle geldim bu foruma üye oldum ama ne kadar işe yaramaz adam varsa burdaymış gerçekten.iğrendirdiniz beni 3 günde forumdan.
                          arkadaşım kaç gündür okuyorum saçma sapan yazılarını artık haddini aştın...sen kimsin ki insanlara hakaret ediyorsun....saygısızlık yapıyorsun...

insanlar sana adam gibi paylaşım yapacaksan yap dedi.....neden bu kadar uzatıyorsun.....gidecem diyorsun halen yazıyorsun.....

işine gelmiyorsa bas git...silah zoruylamı tutuluyorsun forumda....git sisteminle para kazan insanlara bulaşıp durma....

Yorum

• PipsyGirl
                            Çalışkan
                            • 06 Ağustos 2009
                            • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kıslarrrrrr...

hakkaten arkadaş iyi fikir verdi.. Forum sakinleri olarak her hafta bişi günü düzenleyelim..

Bir de medyum .. falcı v.s.. bişiler bulalım.. Bir hafta papaz.. bi hafta kraliçe .. bi hafta veliaht.. bi hafta altın.. yağ v.s. günümüs olsun...hihhh hihhh....

Arada boş kaldıkmı da karanlığa bi mum yakarıs

bana uyar.vallahi süper olur
                            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• sinyaller
                              Yeni üye
                              • 10 Aralık 2009
                              • 30

Kerden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Her trend dönüşlerinde forumlara geliyorsunuz.

Al-Sat yazan grafikler koyuyorsunuz.En son fxgrup ta böyle birşey yapmıştınız.Hatta forum adminleri sonra para ile sinyal işine girdiler ve forum dağıldı.Neden acaba?

Hala hatırlamadınızmı.

Fxgramata nikli üye.Sizden sistem almadımı.
                              fx sagarmata benden sistem almışsa ne olmuş,1 senedir mükemmel dostluğum olan harika bir arkadaş edinmekten başka? ne zararım olmuş,aldatmışmıyım,dolandırmışıyım, ne yapmışım,hergün msn imde yazıştığım paylaştığım bir insan, ne kadar haset insanlarsınız siz ya. o sizin dediğiniz insan benden memnun değilmi?konuştun mu?sordun mu beni ona?hakkımda ne demiş,olumsuz en ufak bir cümlemi kullanmış?söyleyecek sözünüz yok,haikatten ayıp bu yaptığınız.fx gurupta ne yapmışım,sözünüzün arkasında olun ve kanıt gösterin,böyle bir şey yapmıştınız ne demek ne yapmışım,yapılan bir şey varsa her şey ortadır,bulun getirin önümüze koyun görelim...böyle insan karalanmaz .bu arada sizi hatırlamadım hazıtmaka zorunda da değilim,kimseniz söyleyin herkez görsün duysun benle birlikte....

Yorum

• sinyaller
                                Yeni üye
                                • 10 Aralık 2009
                                • 30

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                arkadaşım kaç gündür okuyorum saçma sapan yazılarını artık haddini aştın...sen kimsin ki insanlara hakaret ediyorsun....saygısızlık yapıyorsun...

insanlar sana adam gibi paylaşım yapacaksan yap dedi.....neden bu kadar uzatıyorsun.....gidecem diyorsun halen yazıyorsun.....

işine gelmiyorsa bas git...silah zoruylamı tutuluyorsun forumda....git sisteminle para kazan insanlara bulaşıp durma....
                                saçmalayan sizsiniz ,iftira atan,karalayan,saygısızlık yapan,asıl sen kimsin?silecekseniz silin,talepte bulundum zaten,adam gibi paylaşım yapmadıkta ne yaptık söylermisiniçalışma yaptık grafik ekledik, o kadar emek harcadık,demediğinizi bırakmadınız,siz nasıl insanlarsınız ya,her dakka laf atıyorsunuz, 2 dakka susunda gideyim,,bana cevap hakkı doğurmayacak bir şey yazmadığınız sürece bu foruma yazmaya meraklı değilim.admine talebimi ilettim hesabımı sildirmek için merak etme.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information