tüm emeği geçenlere benim gibi izleyiciler/öğrenciler adına teşekkürler, iyi tatiller
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşımızın biri önceki sayfalarda zigzagın yüzde formülünden oluşan alım satım formülü göndermiş,bu formül real timeda resimde görüldüğü gibi sinyal vermez,sadece gfrafiğe off line baktığınızda mükemmel bir sistemmiş gibi gözükür lütfen bu şekilde yanıltıcı grafikler koymayın...realtime sinyaller veren ve verdiği sinyali bir daha geri dönüp değişrtirmeyen,rapainting yapmayan sistemler varsa forumda paylaşabilirsiniz.
Yorum
-
sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koyduğunuz grafik isabetli..Trend desteğini kırıldığını görmemiz ise pazartesi günü olacak demek FX piyasalarının karakteriyle uyuşmuyor..Zaten bu nedenle bu piyasalarda istatistiki geçerliliği olan bir sistem kurulamıyor...Halbuki son zamanlarda karakteri değişme sürecinde olsada IMKB gibi piyasalarda geçerliliği olabilecek bazı formüller BELKİ öne sürülebilir..
Yukarıdaki örneği ele aldığımızda grafik bu desteği 1 gündede 15 gündede kırabilir hatta arada kırıp tekrar kanalın içine girer..Kırıp altında 5 gün kalıp tekrar kanalın içine girip kanalın üstünüde fırlayıp yukarı yoluna devam eder..Tabi bunları yaparken bir önceki barla hiç bir ilgisi olmayan hareketler yapar..
Sizin hevesinizi kırmak için yazmıyorum bunları ..Elbette araştırmalarınıza devam edeceksiniz..İnsanoğlunun onbinlerce yıllık mücadele tarzı bu..Onu bu günlere taşıyan gücü..
Belliki emek harcamaktasınız.. Forumdaki değerli arkadaşlarımızın arasına katılmanız çok güzel ..Onlarında size karşı samimi ,dostane ve toleranslı davranacaklarına hiç şüphem yok..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercadi tam senın formasyonun
Yok bu kama değil.. Ben kamaları severem.. Bu üçgen.. Sağ gösterir sol vurur falan..Bi tarafa kırdığından emin olmadan hayatta güvenmem..
Kama olsuncanımı yesin.. Arkama yaslanırım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4710 da dedim 60 pips yaptı...daha ne yapsın,girmesini bildiğin gibi çıkmasınıda bileceksin.ne dediysek arkasındayız.
İyi de.. Siz 5 günlük bir yukarı trendden falan bahsetmiştiniz hatırladığım kadarıyla..Uzayıp arkamıza yaşlanacaktık..Bi anda koltukta çöl kaktüsleri bitiverdi..
60 pips için 5 gün yazık değil mi?
Hatta .. Varsayalım sizin sinyallere güvendik.. Aldık .. 1.4710 dan değilde.. 1.4740-50 lerden falan..
Ne halt etcektik sona.. Sizin sistem sat mat demedi.. Bodoslamadan MAT a gitti..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sayın yöneticiler..
Mesajlarda düzeltme yapabildiğimiz halde mesaj silinemiyor????Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Ben de bu BOT lara dahilmiyimbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanalın içinemi girilcek , yoksa çıkılcakmı oturup karar vercez
... Bir grup BOT..
Yorum
-
Kraliçedeki BOT sizi asla affetmicek.. Kafasına vura vura aptal oldu Kraliçe.. Hafızasını kaybettiCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de bu BOT lara dahilmiyim
:040:
Yorum
-
bir daha bu forumda yazmamak üzere , geldiğm gibi gidiyorum,ben böyle patavatsızca konuşan insanlar görmedim,bir kaç arkadaşı istisna tutuyorum ben size ne stop los verdim ne tp verdim sadece 1.4700 iken alım sinyali geldim dedim,abuk subuk konuşmaktan başka bir şey yaptığınız yok,bir paylaşım yok,2 grafik kurmak yok,emek yok,ancak lak lak,eleştiri,karanlığıan söveceğine bir mum yak desen hak getire,kadınların altın günü gibi bir foum burası,hepinize hayatınızda başarılar
Hoşçakalın ...
Yorum
-
Pardon..Siz ne paylaştınız.. ? Burada sistem kurmaktan anlayan arkadaşların bir dolu formülleri v.s.. var.. Grafikten anlayanların grafları var açıklamalarıyla..sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir daha bu forumda yazmamak üzere , geldiğm gibi gidiyorum,ben böyle patavatsızca konuşan insanlar görmedim,bir kaç arkadaşı istisna tutuyorum ben size ne stop los verdim ne tp verdim sadece 1.4700 iken alım sinyali geldim dedim,abuk subuk konuşmaktan başka bir şey yaptığınız yok,bir paylaşım yok,2 grafik kurmak yok,emek yok,ancak lak lak,eleştiri,karanlığıan söveceğine bir mum yak desen hak getire,kadınların altın günü gibi bir foum burası,hepinize hayatınızda başarılar
Hoşçakalın ...
SPK kurallarını hatırlatır.. Sizede başarılar dilerim..
Yorum
-
Kıslarrrrrr...
hakkaten arkadaş iyi fikir verdi.. Forum sakinleri olarak her hafta bişi günü düzenleyelim..
Bir de medyum .. falcı v.s.. bişiler bulalım.. Bir hafta papaz.. bi hafta kraliçe .. bi hafta veliaht.. bi hafta altın.. yağ v.s. günümüs olsun...hihhh hihhh....
Arada boş kaldıkmı da karanlığa bi mum yakarıs
Yorum
-
Yaa sora benden intikam aldı o.. Sonra dün tekrar ondan ben intikam aldım.. Kan davasına döndü aramızdaki ilişki..bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKraliçedeki BOT sizi asla affetmicek.. Kafasına vura vura aptal oldu Kraliçe.. Hafızasını kaybetti
:040:
Yaşlı maşlı dirorus ama çok kıvrak yav.. O ne hız.. O ne çalım..
Yorum

Yorum