Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kısa çok riskli...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydi gelsin bea
ya o çekiç neydi ya kafama takıldı
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yorum
-
dolar sat verdi sanırsam lapır lapır dökülüyor :(Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Günaydın Millet (Heeeee günaydın, yeni uyandım)
15 dakikalıklardan tutta 60 dakikalıklara kadar VOB toparlanma eğilimi gösteriyor, haber vereyim dedim.
2009 yılı işlem defterini kapattım artık. Poz 2009 yılının kalanında her ne olursa olsun FLAT.fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Gelelim papaza,
15 dakikalıklar düzeltme modunda, saatlikleri ise yeni başlayan yukarı atağın sindirmesini yapmakta.
Kısalar için çok kısa vade hareketler riskli gibime geliyor.
(öngörümdür, deli saçmasıdır, hatta hastadır, fazla ciddiye almayın ama aklınızda bulunsun, göremedikleriniz varsa görmenize yardımcı olur belki)fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Hiç ya..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYemiycen... uyumiycannn....
Biz tuvalete bile gidemiyoruz..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
abd, mba iyi geldi..
fdow 10330 a vurdu..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum