Robotur ../experts/ altına, set dosyalarınıda ../experts/preset kopyalanız. Daha sonta Terminal ekranında pariteyi M1 ayarlaıp Robotun ustune gelip double clik ile aktif hale getiriniz. Sonra Yukle komutu ile ilgili set dosyasınız yukleyiniz..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
veri öncesi flat +110 pipsakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakdım bakdım sabah sabah en uygun kraliçeyi buldum...
şimdilik beraberiz...
Yorum
-
herkese selamlar.
bgungor68, özel mesaj yazamadığım için buradan yazmak zorundayım. sayın teo ile birlikte matriks'ten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. bilgisayar (ve excel) konusunda gayet iyiyimdir. excel'de, günlük verileri derleyip özel formüller kullanarak metatrader'in istediği formatta tek hücre içine bile yazdırdım. bunu da kopyalayıp bir text dosyası bile oluşturdum.
10 ayrı dosya denemesi yapmama rağmen başarılı olamadım.
yani baya bi çabaladım, olmadı.
sizden rica etsem, sizin metatrader'a okutmak üzere oluşturduğunuz herhangi bir text dosyasını gönderebilir misiniz bir linkle. acaba oluşturduğum dosyada mı problem var yoksa metatrader'a okuturken mi problem yaşıyorum en azından onu anlayabileyim.
şimdiden teşekkürler.kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yorum
-
Matriks kullanmıyorum uzun zamandır. ama hatırımda kaldıgı kadarıyla, Virgul ve noktanın yerini değiştiriyorduk sanırım. Eski dosylarım maalesef silindi. ama teo arkadaşım yardımcı olabilir.. MT4 e okuturken hiç veri görüntüsü alıyormusunuz? hiç görüntü yok ise Dosya formatında hata olabilir fikrindeyim..unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese selamlar.
bgungor68, özel mesaj yazamadığım için buradan yazmak zorundayım. sayın teo ile birlikte matriks'ten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. bilgisayar (ve excel) konusunda gayet iyiyimdir. excel'de, günlük verileri derleyip özel formüller kullanarak metatrader'in istediği formatta tek hücre içine bile yazdırdım. bunu da kopyalayıp bir text dosyası bile oluşturdum.
10 ayrı dosya denemesi yapmama rağmen başarılı olamadım.
yani baya bi çabaladım, olmadı.
sizden rica etsem, sizin metatrader'a okutmak üzere oluşturduğunuz herhangi bir text dosyasını gönderebilir misiniz bir linkle. acaba oluşturduğum dosyada mı problem var yoksa metatrader'a okuturken mi problem yaşıyorum en azından onu anlayabileyim.
şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese selamlar.
şimdiden teşekkürler.
Excel dosyasını txt olarak dışarı atın
Mt4 ten okutun oluyor.
bir ara yapmıştık. makrolu dosya ekte.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMatriks kullanmıyorum uzun zamandır. ama hatırımda kaldıgı kadarıyla, Virgul ve noktanın yerini değiştiriyorduk sanırım. Eski dosylarım maalesef silindi. ama teo arkadaşım yardımcı olabilir.. MT4 e okuturken hiç veri görüntüsü alıyormusunuz? hiç görüntü yok ise Dosya formatında hata olabilir fikrindeyim..
hiç görüntü alamıyorum. yani import etmek istediğimde, import ekranında preview olarak da görünmüyor.
hazırladığım dosya şudur.
http://rapidshare.com/files/381567178/vob30_s.txt.htmlkurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yorum
-
hihhhiiii bi hafta sonu benle 5 saat uğraşmıştı bear bull sağolsun..
ama olmayınca olmuyor işte

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExcel dosyasını txt olarak dışarı atın
Mt4 ten okutun oluyor.
bir ara yapmıştık. makrolu dosya ekte.
aynen bu makro ile de yaptım,oluşan dosyayı yine okumadı maalesef sayın bear_bull.
başka bi hata var heralde ama anlayabilmiş değilim.
sabahtan beri bununla uğraşıyorum. hayır inat da ettim iyice...kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yorum
-
sayın bear_bull'un makrosu ile oluşturduğum dosya ise şudur:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehostingkurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yorum
-
bu arada,
€/JPY 124,577 şort.
stop 124,830
TTP: 124,060kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Yorum
Yorum