Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

Robotur ../experts/ altına, set dosyalarınıda ../experts/preset kopyalanız. Daha sonta Terminal ekranında pariteyi M1 ayarlaıp Robotun ustune gelip double clik ile aktif hale getiriniz. Sonra Yukle komutu ile ilgili set dosyasınız yukleyiniz..

Yorum

• cetdem
      Yeni üye
      • 27 Şubat 2009
      • 2

Rapidshare

işyerinden Rapidshare e giremiyorum, akşam evden denerken rapid den 10 kişi zaten indirmiş oluduğu için artık çok geç oluyor, robotu alabilen arkadaşlardan biri buraya ekleyebilir mi?

Yorum

• akcay
        Tecrübeli
        • 23 Ekim 2008
        • 0

akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bakdım bakdım sabah sabah en uygun kraliçeyi buldum...

şimdilik beraberiz...
        veri öncesi flat +110 pips

Yorum

• unlimitted
          Yeni üye
          • 27 Şubat 2009
          • 8

herkese selamlar.

bgungor68, özel mesaj yazamadığım için buradan yazmak zorundayım. sayın teo ile birlikte matriks'ten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. bilgisayar (ve excel) konusunda gayet iyiyimdir. excel'de, günlük verileri derleyip özel formüller kullanarak metatrader'in istediği formatta tek hücre içine bile yazdırdım. bunu da kopyalayıp bir text dosyası bile oluşturdum.
          10 ayrı dosya denemesi yapmama rağmen başarılı olamadım.

yani baya bi çabaladım, olmadı.

sizden rica etsem, sizin metatrader'a okutmak üzere oluşturduğunuz herhangi bir text dosyasını gönderebilir misiniz bir linkle. acaba oluşturduğum dosyada mı problem var yoksa metatrader'a okuturken mi problem yaşıyorum en azından onu anlayabileyim.

şimdiden teşekkürler.
          kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            herkese selamlar.

bgungor68, özel mesaj yazamadığım için buradan yazmak zorundayım. sayın teo ile birlikte matriks'ten metatrader'a veri aktarımı ile ilgili bütün yazılarınızı okudum. bilgisayar (ve excel) konusunda gayet iyiyimdir. excel'de, günlük verileri derleyip özel formüller kullanarak metatrader'in istediği formatta tek hücre içine bile yazdırdım. bunu da kopyalayıp bir text dosyası bile oluşturdum.
            10 ayrı dosya denemesi yapmama rağmen başarılı olamadım.

yani baya bi çabaladım, olmadı.

sizden rica etsem, sizin metatrader'a okutmak üzere oluşturduğunuz herhangi bir text dosyasını gönderebilir misiniz bir linkle. acaba oluşturduğum dosyada mı problem var yoksa metatrader'a okuturken mi problem yaşıyorum en azından onu anlayabileyim.

şimdiden teşekkürler.
            Matriks kullanmıyorum uzun zamandır. ama hatırımda kaldıgı kadarıyla, Virgul ve noktanın yerini değiştiriyorduk sanırım. Eski dosylarım maalesef silindi. ama teo arkadaşım yardımcı olabilir.. MT4 e okuturken hiç veri görüntüsü alıyormusunuz? hiç görüntü yok ise Dosya formatında hata olabilir fikrindeyim..

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

olustrugunuz TEXT dosyasını buraya yukleyin birde ben deneneyim..

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                herkese selamlar.

şimdiden teşekkürler.

Excel dosyasını txt olarak dışarı atın

Mt4 ten okutun oluyor.

bir ara yapmıştık. makrolu dosya ekte.
                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• unlimitted
                  Yeni üye
                  • 27 Şubat 2009
                  • 8

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Matriks kullanmıyorum uzun zamandır. ama hatırımda kaldıgı kadarıyla, Virgul ve noktanın yerini değiştiriyorduk sanırım. Eski dosylarım maalesef silindi. ama teo arkadaşım yardımcı olabilir.. MT4 e okuturken hiç veri görüntüsü alıyormusunuz? hiç görüntü yok ise Dosya formatında hata olabilir fikrindeyim..

hiç görüntü alamıyorum. yani import etmek istediğimde, import ekranında preview olarak da görünmüyor.

hazırladığım dosya şudur.

http://rapidshare.com/files/381567178/vob30_s.txt.html
                  kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar, "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Yorum

• CATEDRAL
                    TATLI CADI
                    • 26 Şubat 2009
                    • 897

hihhhiiii bi hafta sonu benle 5 saat uğraşmıştı bear bull sağolsun..

ama olmayınca olmuyor işte
                    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• unlimitted
                      Yeni üye
                      • 27 Şubat 2009
                      • 8

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Excel dosyasını txt olarak dışarı atın

Mt4 ten okutun oluyor.

bir ara yapmıştık. makrolu dosya ekte.

aynen bu makro ile de yaptım,oluşan dosyayı yine okumadı maalesef sayın bear_bull.

başka bi hata var heralde ama anlayabilmiş değilim.

sabahtan beri bununla uğraşıyorum. hayır inat da ettim iyice...

Yorum

• akcay
                        Tecrübeli
                        • 23 Ekim 2008
                        • 0

gel kraliçem gel senin ne işin var 1.52 li fiyatlarda özüne dön...

Yorum

• unlimitted
                          Yeni üye
                          • 27 Şubat 2009
                          • 8

sayın bear_bull'un makrosu ile oluşturduğum dosya ise şudur:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Yorum

• unlimitted
                            Yeni üye
                            • 27 Şubat 2009
                            • 8

bu arada,

€/JPY 124,577 şort.
                            stop 124,830

TTP: 124,060

Yorum

• bgungor68
                              ....................
                              • 06 Aralık 2007
                              • 809

2010.03.08,10:00,64.450,65.375,64.450,65.150,15763 3
                              2010.03.09,10:00,65.075,65.525,64.200,65.225,21015 5
                              2010.03.10,10:00,65.100,65.100,64.325,64.800,21084 7

bu formatta olması lazım... boyle yapınca import oluyor

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

fiyatların arasına Binlik separtor için Nokta koyunuz, o zaman alıyor..secitginiz pariteye off line yapmayı unutmayın

Yorum

Working...
                                X

Debug Information