Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn.Oguzt, verdigi mini robotu editledim. ODL gore. ilk hali 3 pipse stopluyordu.
mantıga ilave yaptım. ilk önce her 2 yone poz acıyor. zararda olan kapatıp digeri devam ediyor. M5 peryotta çok zor kaybediyor.
grafiklerde de boşluklar oluştu tekrar başladığında.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
ok deneyelim. manuel poz. Deneme hesabında kendim açıp stop koydum patladı. Patlamasa şaşardım zaten.
O ayarlara tekrar bakayım nasıl işaretlemişim.
Köşediki Adam gülmüyodu zaten somurtuyordu güldürelim biraz.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Ancak bir deneyelim dedik DEMO hesapta (gerçekte uyacağımdan değil) ne olacak diye hala bir şey yaptığı yok..
EurUsd 50 işlem
GOLD,WTI,OIL 20 işlem de zaten ana parayı komple sıfırlıyor sadece aç kapa işlemlerle ki bunun yanında edilebilecek zararlar da yok.
En ucuzunda % 2 Spread farkı yüzünden komisyon zararı ile başlanıyor. (VOB daki 1-2 basamak kurtaran komisyona yatıp kalkıp dua etmek lazım)
Gerçekten kazanması zor bir piyasa .
Hele birde 1/200 --- 1/400 mini hesaplarda sadece parayı yatır işlem yap 2 dk. sonra birşey kalmasın hesabı. Direkt parayı hibe etsen daha kolay verdim gitti dersin arkasından üzülmezsin.k24
Bır parıte de her ıkı yone de poz acmak dunyanın en sacma işdir.
parıtelerde kotasyondan dolayı zaten maça eksı başlıyoruz.Ikı tarafada acınca ıkı katı eksı basşlar,Bunun mantığı yok..
Eurusd ornegın 2 pıps vardır kotasyon bu da % 2 peşinen kaybetmek demektır dolar bazında..
Ikı tarafa da acınca bu olur %4...
Yanı % 4 kaybedeceksın ılk acılısta, SOnra da bunu gerı almaya calısacaksın, zarar eden tarafı kapatarak..
Bu tamamı ıle konunun mantıgını anlamadan , Forex fırmalarının ağına düşmek demektır..
Benden uyarması...
döndü dolaştı aynı noktaya geldi
herhangi bir değişiklik yok
stop veya TP Ayarlarla oynamak lazım herhalde.
çift tarafa poz açıp önce biri zararla sonrada diğeri zararla poz kapatırsa,
çift taraflı zarar tadından yenmez herhalde sinirden.
-Kaldıraç çok fazladır..
-Fiyat hareketleri çok serttir.Hep uzun barlar olur.
-24 saat olması , dikkati dağıtır,Sabrı zorlar,8 saat kazanmayan pozisyon ,doğru yönde olsanız bile,sizi şüphelendirir.Çok emin değilseniz pozisyonunuzdan hemen terse dönersiniz ve uzun barı o anda yersiniz.The END ile karşilaşırsınız..
Bu nedenle Forex iyi ve pahalı bir üniversitedir.
Tradinge Forexle başlamak, C++ ile başlamak gibidir.Basic diline ihtiyacınız olmaz ...Ve Her piyasada galip gelirsiniz,sisteminiz çalışırsa...
Yorum