Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.bgungor robotla tester ile test yaparken hep o anki spread ı kullanarak hesap yapıyor.o nedenle aynı tarihler arası testlerde hep farklı oluyor.Mt4 ün hafızasındaki spread i nasıl değiştirebiliriz?biliyorsanız yazar mısınız?bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRobotlar EU da EUGBP de israrla Long poz açıyor.. var bu işte bi iş..
Yorum
-
Ben Musadenızle yazayım...ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.bgungor robotla tester ile test yaparken hep o anki spread ı kullanarak hesap yapıyor.o nedenle aynı tarihler arası testlerde hep farklı oluyor.Mt4 ün hafızasındaki spread i nasıl değiştirebiliriz?biliyorsanız yazar mısınız?
Spread degerı onlıne bır degerdır, BU nedenle degısmez.
Mesela sız hafta sonu sımule test edıp onlıne oynuyorsunuz, Buradakı deger son kapanıs aralıgıdır.
Eger 100 pıps aralıkta kapattı ıse, sızde alım satımı o sekılde yaparsınız..
BU degerı degıstıremezsınız..
Yorum
-
Ohoooo.. devamsızlıktan sınıfta kalcan..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCatedral bu kuralları ne zaman verdı kı hemen robot yaptınız sevgılı Dostum..
Hangı ındıdır bu acaba...
Sevgıler...
Yalnız aptal robot aşağıda niye almamış anlamadım.. Manuel takipte Long olması gerekir...
k24
Offf .. robotlarla ram hiç iyi değil..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yaww dur.. O graflar benim al sat sinyalim..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKavgada bile söylenmez..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Teşekkürlercayy
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eringeçlikten bu kadar kafi dedim ben de ...
Yorum
-
Yokluğundan fırsat bildikteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu dun sadece tek ben yazıyordum, dün ogleden berı 10 sayfa geçmiş, hayırdır niye dellendiniz birden
hehehe
Yorum
-
Çok teşekkür ederim sn.Teoteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen Musadenızle yazayım...
Spread degerı onlıne bır degerdır, BU nedenle degısmez.
Mesela sız hafta sonu sımule test edıp onlıne oynuyorsunuz, Buradakı deger son kapanıs aralıgıdır.
Eger 100 pıps aralıkta kapattı ıse, sızde alım satımı o sekılde yaparsınız..
BU degerı degıstıremezsınız..
Yorum
-
FKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermatrikste brent 87.63 gorunuyor ama odl de tık yok ?
Bu saatte tıklamaz.. Sabah 9:15 te tıklar
WTI de 07:00 de..
Yorum
Yorum