GU da ise Short pozlar var. en favorim EURGBP, her yöne gider bu paritede. Spread aralıgı düşük olan paritelerde Scalp güzel oluyor. 3-5 pip gordumu pozu kapatıyoruz.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet marjin yediğin zaman sistem kendiliğinden kapatıyor. Malesef bu aralar herkes iyice şaşırdı ne yapacağını o nedenle jpy saldırıyorlar. çok acı veriyor kaybeymek iyi bilirim sabırlı ve sakin olEYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok vermedimk24 her zamanki gibi öküz gibi bakıyom. Bir kısmı yüksek zararla kendinden kapandı.(stop yazmıştım ama ne stop - kaç pips bilmiyorum bile) Son parça elimde duruyor. 885** gelirse (ki bende bu şans varken gelir muhakkak) bir miktar daha mermi gönderip yüksek kaldıraçla ek pozisyon açıcam oldu oldu ommadı bir daha fx de işlem yapmıyacam kapanıcak benim için forex.
Bu arada bir şey sormak istiyorum hesapta para bitince kendiliğinden kapanıyor mu? Birde borçlu kalmak istemiyorum.
GOLD bile daha güvenliymiş nerden bulaştım jpy k24
kepçe kepçe verdiklerini kaşıklan topluyorsun malesef. umarım marjin yemezsin en azından poz azalt veya stop koy çıkacağına inanıyorsan daha aşağılardan almak için.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Sağol Pipsiciğim öğlen poz azaltmıştım sabaha kadar marjin olmazsam yarına ilave yapıp yüksek kaldıraçla altın vuruş planlıyomPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet marjin yediğin zaman sistem kendiliğinden kapatıyor. Malesef bu aralar herkes iyice şaşırdı ne yapacağını o nedenle jpy saldırıyorlar. çok acı veriyor kaybeymek iyi bilirim sabırlı ve sakin ol
kepçe kepçe verdiklerini kaşıklan topluyorsun malesef. umarım marjin yemezsin en azından poz azalt veya stop koy çıkacağına inanıyorsan daha aşağılardan almak için.
o da olmadı finişşşşş. (aman benim yaptığımı yapmayın sonu hüsran olabilir)
Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen biraz başınızı ağrıttım.
Bu arada yufka açarak sakin ve sabırlı olmaya çalışıyorum akşama açma börek var menüde. Bari kocanın gönlünü alalım.
Yorum
-
bende 1 saat önce aradım annemi babamı ya nerdeyse unutuyordum az kalsınbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkesin Mevlüt kandilini kutluyorum. Kandiliniz mübarek olsun..
Kandiliniz mübarek olsun
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Günaydın
Geçmiş kandilimiz mübarek olsun
az kayıplı bol kazançlı bir gün dilerim herkese
papaz 3530 kırarsa 3480e yolcu olur gibi gördüm, az daha zorlasam ucgenin iicinde tobo bile gorucem bgun yukarı asagı gider gelir pazartei kırarız bir yone gibi geliyor bana
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Beyaz çizgilerin oluşturduğu yarı yolun hedefi olan 1,3450 lere ulaşarak huzur bulan ED grafiği sarı ana düşüş kanalı içerisinde yataylaşarak dönüşe hazırlık yapmakta..2 ay içinde 1,45 seviyelerini hedeflemiş olması Fed açıklamaları ve gelen istihdam rakamlarınındsa destekleyeceği bir olasılık..Yunanistan eğlenceleriin sonlanması ile zaten Gold ve diğer emtia artışınında desteğiyle istikametini gösterecektir..
Gelelim IMKB ye !!
Erken seçim vaamıı?
Kapatma davası vaamıı?
Daha başka bi şeeler vaamıı?
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
Daha başka bi şeeler vaamıı? Sorusuna hafta sonunda cevap geldi..Başbakanımız referandumda kararlı..Bu durumun analizi IMKB nin 2 -2.5 aylık hareketini ,dünya borsalarının yaratacağı dış dinamiklerle birlilkte oluşturacak önemli bir girdi olacaktır..
döndüm daldan kopan kuru yaprağa leylim ley
sehar yeli dağıt beni kır beni leylim ley
götür tozlarını burdan uzağa leylim ley
yarin çıplak ayağına sür beni leylim ley
ayın şavkı vurur sazım üstüne leylim ley
söz söyleyen yoktur sözüm üstüne leylim ley
gel ey hilal kaşlım dizim üstüne leylim ley
ay bir yandan sen bir yandan sar beni leylim ley
yedi yıldır uğramadım yurduma leylim ley
dert ortağı aramadım derdime leylim ley
geleceksen bir gün düşüp ardıma leylim ley
kula değil yüreğine sor beni leylim ley
2.5 gündür söz söyleyen yok..Ya yazı çok güzeldi,ya da çok saçma bulundu herhalde ..Ya da burası Lav oldu..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden gaplı actık?30
Sanırım 1,30-1,32 EUR/USD parite aralığına daha kuvvetli bir dalış yapmak için geri çekilme ;)Dolar long devam...Hedef FEZA :))
Yorum
-
İlginç olan USD/TRY 1,550 üstünde EUR/TRY ise 2,12 seviyesinde açılması.Her ikisinin de Cuma kapanışların üstünde açılması EUR/USD paritesinden ayrıştığımızın ve iç gündeme göre hareket edeceğimizin kuvvetli bir gösterdesi.Dolar long devam...Hedef FEZA :))
Yorum
Yorum