papaz 04.03.2009 dibi ile 03.12.2009 zirvesinin %38,2 fibosunda debeleniyor... bakalım kararı ne tarafa olacak...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende 12 den almıstım 82 den bir daha aldım ortalama 97 e geldi simdi 05 ten kapadım hepsini heyecan yasatmadan kar yaptırmayacaklar bana bunlartractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasıl şimdi okudular... stop yaptırdılar ve kazandılar
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
şimdide 5 puan altından döndü hedefin Hocam senin üstüne oynuyorlar galibatractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,5305 long... 1,5290 stop ve 1,5335 kâr al...
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
evet bak yine stop ettirdiler... k24oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdide 5 puan altından döndü hedefin Hocam senin üstüne oynuyorlar galiba
Yorum
-
15265-50 arasında alınıp 35 desteğinin altına stop konabilirtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,5270'te güzel bir desteği varmış kraliçenin görmemişim... 1,5275'e alış yazıyorum öyleyse
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bu akşam VOB kapanış beklentim 60.200 seviyelerinde..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Dxy..... Ob...0.74
e/d...... Ob...0.19
gbp/usd....ob..0.09
vob .. Ob.. 0.80Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
abla ben aldım mesajıCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum