vobteknik Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yok yaww değil.. Neye benzediğini anlayamadımvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Günaydınıs,
Cuma günkü hileli job datası-Dün geceki Bernanke'nin konuşması iyi çalkaladı fx piyasalarını..Dolayısı ile benide..Yaralarımı sarmaya çalışıyorum..
Vob cephesinde değişen birşey yok gibi..Yataya bağladılar şimdilik..
Bol şanslar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
İpkini... ben söliim barik24tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburaya kadar kol kesen kesti zaten... şu anda olsa olsa longçu avlarlar... o iş de yukarı yapmadan olmaz... görünen o ki yukarı gidecek... bizim şortlar da ne hale gelir söylemeyeyim k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydınıs,
Cuma günkü hileli job datası-Dün geceki Bernanke'nin konuşması iyi çalkaladı fx piyasalarını..Dolayısı ile benide..Yaralarımı sarmaya çalışıyorum..
Vob cephesinde değişen birşey yok gibi..Yataya bağladılar şimdilik..
Bol şanslar..
Shortçularda vob daki yaralarıyla uğraşıyo.. Yılan ısırığı gibi walla..k24
Allahtan FX yüzüme güldü.. Gerekirse lojistik sektöründen faydalanıcas..k24k24k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
yukarı yaparak hem longçu avlarlar hem de bizim gibi inatçı şortçuları bitirirler... aklın yolu birdir... neden inat ediyorsak k8tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburaya kadar kol kesen kesti zaten... şu anda olsa olsa longçu avlarlar... o iş de yukarı yapmadan olmaz... görünen o ki yukarı gidecek... bizim şortlar da ne hale gelir söylemeyeyim k24
Yorum
-
Yukarı gitse bile ben şu an yukarı gidebileceği yönünde bir işaret görmüyorum.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarı yaparak hem longçu avlarlar hem de bizim gibi inatçı şortçuları bitirirler... aklın yolu birdir... neden inat ediyorsak k8Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Vobda kritik yerlerde efg gelip destek atıyordu..
Deminde yaptı aynı şeyi..209 alışta şu anda..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarı gitse bile ben şu an yukarı gidebileceği yönünde bir işaret görmüyorum.
İşte bizim kaybımız bu değilmi HİSSİ olmak
Yorum
-
işaretsiz yukarı gidiyor şu andavobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarı gitse bile ben şu an yukarı gidebileceği yönünde bir işaret görmüyorum.
hem de apsd artarak...
Yorum
-
Hissi olmak insani bir kayıp durumunu bu piyasada sağlar. Buna katılıyorum.adalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte bizim kaybımız bu değilmi HİSSİ olmak
Ancak ben işaret görmüyorum derken RSI ve Stochastik için demiştim
Son artışlarla onlar da yukarı yönde işaret verdiler k24Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
64000-64100 aralığına dikkat..Orayı test edebilirler..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
fdow-papaz ın diplerden dönüşlerinde yaptığı iğneli barlara dikkat..
Dikkat ederseniz bizimkiler onların düşüşlerine hiç tepki vermedilerdi..
İlginç bir gün olacak..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum

Yorum