günaydın... hayırlı ve bol kazançlar... dubai yine mi eksi?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
He walla...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın... hayırlı ve bol kazançlar... dubai yine mi eksi?
Bende kraliçeyi dövüyorum.. Ağzını burnunu kırdım
Hırsımı ondan alıyorumk24
1.6411 den fulledim tekrar..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
-
1.64.11 den açılanlar da 1.6383 ten kapandı.. yarım poz devam..
Ağız burun kalmadı kraliçede...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
hiç geri gelmeye niyeti yok yahu k24vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın, evvela 62.000 isterik
Yorum
-
Allah kazancını daim etsin bence erken kactın gibi daha beklenirdi !CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.64.11 den açılanlar da 1.6383 ten kapandı.. yarım poz devam..
Ağız burun kalmadı kraliçede...
(En iyi para ceptekidir doğru sözdür her zaman icin )
Yorum
-
1.6444 maliyetli yarısı duruyor.. Yarısını neme lazım cebe atiim daadalı54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah kazancını daim etsin bence erken kactın gibi daha beklenirdi !
(En iyi para ceptekidir doğru sözdür her zaman icin )
Benim elimin ayarı yoktur çünkü.. k24Biraz fazla kaçırdımdı..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
DÖVİZ PİYASALARI-GBP/USD PARİTESİ MOODYS'İN AÇIKLAMALARININ ETKİSİ İLE DEĞER KAYBEDİYOR
Moodys'in ABD ve İngiltere'nin bütçe açıklarını azaltabileceklerini
göstermemeleri halinde AAA olan notlarının tehlikeye gireceğini
açıklamasını etkisi ile GBP/USD paritesi düne göre değer kaybetti.
RBS analistleri, Dubai World'un aralarında İngiltere'nin büyük
bankalarının da olduğu 6 banka ile görüştüğü haberlerinin İngiliz
ve Avrupa bankalarının Dubai'de en fazla zarar potansiyeli bulunan
bankalar olduğu endişelerini ön plana çıkarmasının da GBP ve Avro
üzerinde baskı yarattığını vurguluyorlar.
Analistler, GBP/USD paritesinde aşağı hareketin kısa vadede
devam etmesini bekliyorlar.
Şu sıralarda parite 1.6372 seviyesinden işlem görüyor.
Günaydın
Yorum
-
Böyle düşünüpte eski şortlarından kol kesen oldukça geri gelme ihtimali artacaktır. Hele bi de longcu artıyorsa buralarda dadundan yinmeztractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç geri gelmeye niyeti yok yahu k24
Ayrıca günlük grafiklerde göstergeler geri çekilme için uygun.
İman, inanç ve sabır kaldı geriye...Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum

Yorum