Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
papaz H4 .Yön yukarı görünüyor.Fibo 76.4 te destek bulmuş,aynı zamanda japonların meşhur morning doji star oluşmuş.Bu grafiğe göre hedef 1.3840 lar.Kısalarda dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.
dolar indeksindede akşam yıldızı oluşmuş.
ilginç bir gün olabilir.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Bernanke Kongre'nin güvenini kazanmaya çalışacak
24.02.2010 09:02:11 Son Güncelleme:24.02.2010 09:06:34 finanstrend.com Fed Başkanı Ben Bernanke, Kongre önünde vereceği ifadede sakin ve kendine hakim görünmek için elinden geleni yapacak.
DMJ Advisors'da Fed gözlemcisi olan Davis Jones, "Bernanke'nin Fed'in çıkış stratejisi içi kamu güvenini kazanmasına ihtiyacı var." dedi ve Bernanke'nin Kongre'yi durumun kontrol altında olduğuna ve Fed'in sorun yaşamadan daha normal bir faiz politikasına geçebileceğine inandırmaya çalışacağını söyledi.
Bernanke iki gün boyunca Fed politikaları ve ekonomiye dair altı aylık raporunu sunacak.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum