CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Çingenelik kolaymıBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercadı ben haftalık grafik koyuyorum sen 20 pipse bakıyon
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bilmem ki...Nerden satalım desen şak diye sölerim..aliosman43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla nerden alalım dersin?
Yarın Bernanke konuşcak 17:00 de .. 2 gün baya tehlikeli olacak bu alem..
Rapor mapor mu alsam acaba 3 günlük

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
o zaman önce alalım sonra satalım ablacım senimi kırcazCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilmem ki...Nerden satalım desen şak diye sölerim..
Yarın Bernanke konuşcak 17:00 de .. 2 gün baya tehlikeli olacak bu alem..
Rapor mapor mu alsam acaba 3 günlük

)
Yorum
-
Raporumualiosman43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman önce alalım sonra satalım ablacım senimi kırcaz
)
Almışlar zaten 
Şimdi ne diyo bu diyosundur...

Yorum
-
pardon ablam ya içmeden sarhoş olmak böyle bişi sanırım önce satalım sonra alalım olceydi.(e/d çarpınca böyle oluyo sanırım)
Yorum
-
-
Nerdeydin sabah beri..aliosman43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşak diye satmak içün emir ve görüşlerinize hazırdır site
)rakkamı yazmanız yeterli

Artık buralarda diyemem.. Gerçi 5 dakkalıklarda kelebek formasyonu oldu
kanatlarını çırpa çırpa göçüp gidiverecek gibi duruyo ama Çinliler gelecek.. Kaptanın dediği gibi kelepir melepir der el atıverirler mazallah
Yorum
-
Yok yok ben savcıları diyom.. Rapor almışlarda..aliosman43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon ablam ya içmeden sarhoş olmak böyle bişi sanırım önce satalım sonra alalım olceydi.(e/d çarpınca böyle oluyo sanırım)
bende bernanke den tırstım 2 gün FX ten rapor mu alsam diyom
Yorum
-
10 gün öncesine kadar bir başka forumda jani nickiyle yazıyordu. Orada da sorunlar çıktı. Yasaklandı.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurada mı?
Çoluk çocuk onları kaçırdı buradan.. k24
Yanılmıyorsam birlikte topic açmıştınız bu forumda, geçenlerde kuzu'yu burada görünce, görüşmüşsünüzdür diye düşündüm.
Fakat sizin de haberiniz yok.
Zaten bir daha da rastlamadım.
Alkol sorunu var galiba, içince hiç düşünmeden yazıyor.
İyi Akşamlar.
Teşekkürler, cevap için...
Yorum
-
Firarii kaptanım nerelerdesin? Çaylar nerde?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
1.3526 dan 2 balya daha vurdum papazın tepesine.. 1.3492 - 1.3486 ve 1.3463 te pozisyon kapat dedim..
Bunlar bu hedeflarden kapanırsa ana mal yarını görür..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Teo nun son mucit macidine göre ED 6 dip yapmış saatlikte.. demek ki 2 dip daha beklemek gerekiyor.. 6 + 2 =8 8 i geçerse yemede yanında yat olur
ilki 1.3494 ün altında oluşmalı..
Teosu anlamışmıyımmm?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum