papaz kısa açtım tekrar dayanamadım.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende 41 ve 54 ten girdim bir miktar hayırlısı
carpılalım bakalım 
35 den kapadım zew den sonra bir daha bakaırm artık cok tezcanlıyımBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
bence kapatmasaydın ya en tepeden satmışsın 1.6460 çok sağlam geçemez şimdilik en azından
akşama kadar ne yapacaklar. bir aşaağı bir yukarısöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Ya bunu hep yapıyorum ben bir turlu bekleyemiyorum eskiden kalma kaybetmenin verdigi bir psikolojik etken 3.buçuk etkisi diyorum ben buna o yuzden 3-5 pip ne kar gordum kapatıyorumPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence kapatmasaydın ya en tepeden satmışsın 1.6460 çok sağlam geçemez şimdilik en azından
akşama kadar ne yapacaklar. bir aşaağı bir yukarı
)
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
hani derler ya kabak tadı vermeye başladı işte o an dönüş noktası oluyor.sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamamen psikolijiye oynuyorlar. yukarı gidecek diye ikna olduysan sat.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
eur-usd sanki veriyle yukarı gidicekmis gibi bir his dogdu icime bakalım tutucakmı bu hissim
dikkate almayınız
iyiki hislerime guvenip poza girmemisim hislerim beni yanıltıyormusBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
onu bir tek sen değil hepiiz yapıyoruz ama işte birbirimize psikolojik destek vermemiz gerekiyor bazen korkudan mantıklı düşünemiyoruz. 16460 a ilk gelişi nerden bakarsan bak 30 pip garantisi olmalı sonra baktın tekrar yukarı gidiyor o zaman panik yapmak gerek. :(oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa bunu hep yapıyorum ben bir turlu bekleyemiyorum eskiden kalma kaybetmenin verdigi bir psikolojik etken 3.buçuk etkisi diyorum ben buna o yuzden 3-5 pip ne kar gordum kapatıyorum
)
hepsinimi kapattın, yoksa:(söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum