1,4360 lara gelmeli. yani hafif aşağı meyilli yatay geçinecek bu gün. malum BABA sı kapalı.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4363 ü aşağı kırarsa 4330 ları bi daha dener..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4360 lara gelmeli. yani hafif aşağı meyilli yatay geçinecek bu gün. malum BABA sı kapalı.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Aynen bende.. Gözüm aşağıyı görüyorsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpoz. icabı etkilenmiş olabilirim.
Ne zaman ve nası gelirPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya ben şimmdiye çoktan satmıştım bu E-d yi ama sat sinyali halan gelmedi
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bir mutfaga girdim düşmüş 14380 de bekliyordum elim tetikte sanırım abd seans öncesi önce aşağı getiriliyor ben şimdi uzun açıyorum
14310 ile 144 arasında yok önemli bir destek direnç en azından 144 yapabilmeli diyorum. ortalamaların kesişmesine bakıyorum abla bir yandan sanırım yukarlarda kesişme olacak.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir mutfaga girdim düşmüş 14380 de bekliyordum elim tetikte sanırım abd seans öncesi önce aşağı getiriliyor ben şimdi uzun açıyorum
14310 ile 144 arasında yok önemli bir destek direnç en azından 144 yapabilmeli diyorum. ortalamaların kesişmesine bakıyorum abla bir yandan sanırım yukarlarda kesişme olacak.
ABD bugün kapalı.. Açılmayacakkk
Yorum
-
Yok bizim şirket ingilizPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbd de kapalı ya şimdi ne olacak kim alıp satar bizim platformlar kapanacakmı?
Yorum
-
Onlarda şimdi "Tea Time" der..tsi 1900 da ara verirler..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok bizim şirket ingiliz
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
ben mutfaga girdim bile ıspanak ayıklıyorum.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSıkıldımm beeee..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Voba gel dicem ama..orasıda sıkıntılı..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSıkıldımm beeee..
İlgisiz ilgisiz işlemler..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum