Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • KUTERO
    Beybaba
    • 19 Temmuz 2007
    • 437

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usdcad long, Pıyasalar hastalaştı, sınyalde calısmıyor saglıklı,,

Yıkılmadım ayaktayım...Eursud halen devam longa, Usdcad de tepkı longu..

Ya herro ya merro heheh

Bende küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum..
    Yılmak yok..Bu maçı alacağız..

Geçenlerde sevgili Oğuz' un söylediği, " karşıt poz al, rahat et " sözü, fx hayatımda yeni bir sayfa açmama neden oldu..

Terse geldiğim zaman, hemen basıyorum karşıt pozu..O dalgayı atlatmaya çalışıyorum..Hareketten emin olunca gittiği yere doğru extra poz alıp testiyi doldurmaya çalışıyorum..
    Nasılsa hareketler zigzaglı..Dönüşte karlı pozlarımı kapatıp karşı kaldırıma geçiyorum..Terste kaldığım ve kapatmadığım poza aynı doğrultuda ilave poz açıp maliyeti düşürmeye çalışıyorum..

Dönüş başladığında bunları kapatıp tekrar aksi yöne geçiyorum..
    İnatlaşma yok yani..
    Amaç yeterki (+) lar (-) lerden fazla olsun..

Bakalım kıvırabilecek miyim..
    İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
    İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• Bear_Bull
      Spread Trader
      • 09 Şubat 2009
      • 773

Akçay, Daha hesap bile açamadıkki nesine dikkat edicez.

Şu anda en uygunu Odl gibi geldi, forumdan bir çok kişinin çalışıpta bağlantı sorunu hariç şikayetini görmedim.

Gedik Yat. üzerinden SAXO Banktan hesap açabilirim ama orada da hem 0.10 pozluk işlemler yok
      hem 2 poz. altı işlemlerde extra komisyon kesiliyor
      Teminatların yüksekliğide (ODL FX e göre ) cabası.

akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      odl cristmas da burda bayağı kişinin canını yaktı..dikkat et derim bear bull..
      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• PipsyGirl
        Çalışkan
        • 06 Ağustos 2009
        • 1559

kraliçeyle ilgilenenler 50-günlük SMA 1.6349
        16340 tan sattım.
        bakalım kapanış nerde olacak
        163 altı kaparsa 100pip garanti
        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

kaptanım ne diyorsun bu Kraliçeye için neler öngörüyor senin grafiklerin?
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bakalım kıvırabilecek miyim..

Kıvırmak ne kelıme soyacagız...

Burası en kral universite...

Turkıye Cumhurıyetınde 5 tane top trader olsun, IMF ye ıhtıyacımız kalmaz...

Psıkolojı mantık, gerısı hepsı olasılık, az kaldı çözmeye...

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Forex mantıgını artık anlıyorum hıssedıyorum, neler yapılıyor nıye yukarı gıdıyor sonra gerı donuyor, hıssetmeye basladım , megaloman demesenız hehehe

Kurbaganın gözü patladı ben bu Üniversiteden mezun olana kadar...

BU 500'u 5000 yapayım da , köydeki tarlayı da satıp Forexe basmayan eşek olsun hehehe

Aman benden örnek almayın, benım gibi dallama az bulunur hehehe

Yorum

• PipsyGirl
                Çalışkan
                • 06 Ağustos 2009
                • 1559

kraliçe en fazla 1.6410 yapabilir. yarın dataları var sanırım önce bir aşağı gelmesi yada önce yukarıdaki stopları yiyip aşağı gelecek ben bu sefer stop koymıyacam.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Uscad ek long, vay godoşlar vay hehehe

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

S&P artık sende yalanı bırak, ınandık sanada tepeden longladık 1146.20 den, gerı gel bakayım..

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

Psıkolojı mantık, gerısı hepsı olasılık, az kaldı çözmeye...

"Wall Street ( Piyasa ) asla değişmez. Cepler değişir, a-salaklar değişir, hisseler değişir ama Wall Street ( Piyasa ) hiçbir zaman değişmez, çünkü insan tabiatı asla değişmez." Jesse Livermore

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        "Wall Street ( Piyasa ) asla değişmez. Cepler değişir, a-salaklar değişir, hisseler değişir ama Wall Street ( Piyasa ) hiçbir zaman değişmez, çünkü insan tabiatı asla değişmez." Jesse Livermore

"Boşver bu godoşların söyledıklerını.."-- Teo (1967-?) hehehe

Yorum

• KUTERO
                          Beybaba
                          • 19 Temmuz 2007
                          • 437

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kaptanım ne diyorsun bu Kraliçeye için neler öngörüyor senin grafiklerin?
                          Günlük grafikte okla gösterdiğim boşluk kapanmalı..
                          Son günlerde iyi hareket yaptı..
                          gerçi bu kendi kafasına göre takılır ama, bu ortamda pek beklemiyordum işin doğrusu..

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

FX Çetesi asla ve asla çökmez..Dün çok dayak yedik..

Ben 2 gün ve gece kısalarla az zararla 1.4440 lara kadar direnen ben k24
                            Kalk E/D ye geçtiğimiz hafta tepede 1.4570 lere kısa hedefi veren ben...k24Orda E/D yi bırak Petrole uzun aç...k24

Resmen ekran önünde kendimi tokatladım...Bi kaç gün dinleniyorum.

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hayırdır arkadaşlar
                            Bir saatten fazladır yazı yazan yok
                            Biz vob culardan sonra
                            FX cetesi de çöktümü.....
                            SUAT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Abi dün resmen bayıltana kadar dövdüler...Gelen vurdu giden vurdu...
                            Uzun açtık stoplattılar, kısa açtık yine stoplattılark24
                            Eeee bizimkide can dimi..Bizde küstük...
                            Dahada Davosa gitmiyoruz...

Not; bunun aynısını zaten vobda yaşamıştık bir zamanlar...ama buradaki tek fark hareket çok hızlı oluyor...darbenin nereden geleceğini anlayana kadar...gümm(stop)...
                            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

Forex mantıgını artık anlıyorum hıssedıyorum, neler yapılıyor nıye yukarı gıdıyor sonra gerı donuyor, hıssetmeye basladım , megaloman demesenız hehehe

Kurbaganın gözü patladı ben bu Üniversiteden mezun olana kadar...

BU 500'u 5000 yapayım da , köydeki tarlayı da satıp Forexe basmayan eşek olsun hehehe

Aman benden örnek almayın, benım gibi dallama az bulunur hehehe
                              Bunun dişisine ne denir
                              Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

Bodrum'u sevenler özleyenler bu diziyi izlemeli Atv de Aşk ve ceza

Yorum

Working...
                                X

Debug Information