Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abla stoklar fazla gelmiş
e-d longa geçtim ardından kapadım çok ani düşüş oldu
bile bile lades oldum
sabahtan doları aldım sonra pıstım... bu piyasa korkaklara göre değil
Biz cesaretliyizde, ne oluyor sanki..:(
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Petrolde çarpıldım ben..
Fake dedim korkutuyorlar dedim..Gerçekmiş meğerse..
Hemen karşı poz aldım ama oluşan zarar duruyor şimdi..
Duruma göre balans çekicez artık..
Buda işin egzersizi oluyor..
Aracı kurumda kazansın ama dimi..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
cetacim bu işi çok güzel yapıyorsun bozma moralini .
Dün gece çalışınca yoruldun çok normal ben söylemiştim gece yorulunca gündüz iş çıkartamıyorsun kaç defadır rastlıyorum sabah morali bozuluyor.
ben bir karar verdim. sadece avrupa seansı takılıp 30 pip görünce defteri kapatacam
kendi adıma söyliyeyim bu iş yorucu olmaya başladı benim içincayy
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Petrolde çarpıldım ben..
Fake dedim korkutuyorlar dedim..Gerçekmiş meğerse..
Hemen karşı poz aldım ama oluşan zarar duruyor şimdi..
Duruma göre balans çekicez artık..
Buda işin egzersizi oluyor..
Aracı kurumda kazansın ama dimi..
dün kapandık 79 veriden sonra tekrar uzadım geçen haftada fazla gelmişti neler oldugunu hatırlıyorum...verirler korsanlara 1,000 er dolar kaldırılar bir tankeri al sana 83 dolar ama şu kraliçe zarara soktu beni... dinlemedik teoyu neyse dursun bakalım...
Yorum