Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yok ben bugün artık işlem yapmıyacam. zaten yorgundum ne uyku tuttu nede baş ağrım geçti. ortalık bir sakinleşsin diye bekliyorum.
sağol canım sorduğun için
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
sonunda dogru yolu bulmuş gıbısın para ne yanda ise sende o yanda olmalısın.bır ara para gırış cıkışına bakanlara tas atıyordun.....
neyse bulmuşsun dogru yolu...
gecen hafta forexte ceza ver kendıne bu haftada vobu ekranından cıkar..yakındada emeklılık dılekcesını verır genclerın yolunu acarsın...
boz ayıyada selamlar......
Ayrıca...
Bayram bitmeden yurt dışı yıkılırken bizim piyasanın yukarı olduğunu.. Burada defalarca yazdım.. Kendim 56.000 - 57.000 ortalamalarla uzadım.. Bu topikteki arkadaşlar bilirler..
59.900 den treyd amaçlı açtığım kısalarla yakalandım.. Bu yalnızca beni bağlar..
Kimseye piyasanın yönünün kısa olduğunu temel ve teknik olarak belirtmedim. Her graf v.s. nin pozisyonel olduğunu yorum yapmak istemediğimi söyledim..
Bunun dışında para benim param beni bağlar..
Piyasalarda nasıl iş yapılacağını senden öğrenecek değilim.. Burada fikrine tekniğine, temeline ve dahi bilgisine önem verilecek benim için çok daha önemli insanlar var..
Seni bu topikte görmek istemiyorum..
Çünkü yanlışsın ... Hatalısın... Öğrenmen gereken çok fazla şey var.. .... yarıştırmak için kendine farklı bir kulvar seç..
--Edited By Teo...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
dear cathy,please be concentrate your bussiness.don't wory who ever annoying you. we need you.do not waste your valuable time whoever screchting your back.always go ahead for you and for us. do we ask too much from you? just tell me please what is going on USD/JPY.
dear cathy,please be concentrate your bussiness.don't wory who ever annoying you. we need you.do not waste your valuable time whoever screchting your back.always go ahead for you and for us. do we ask too much from you? just tell me please what is going on USD/JPY.
Jepleri ben sevmem.. Ama yukarı gidecek gibi bir havası var..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum