zaGor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O grafikde 66-57 çanağını da görüyon demi?CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
pipsyyy DXY yi 77.55 lere ittirrrr..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
o bozulmuş gibi durup bozulmamış şeysi görüyon mu... Yakaladımı uzunları ne eder o biliin mi senvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO grafikde 66-57 çanağını da görüyon demi?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsyyy DXY yi 77.55 lere ittirrrr..
DXY grafigini nerden takip edebilirim?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Matriks varsa DXY yaz gelir.. Yoksa USSINDXFUT olarak bizim platformda futur u var..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDXY grafigini nerden takip edebilirim?
Bi aksilik olmazsa beklediğim 2-3 şey oldu.. düzeltme olur..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Wala hersey olabilir ... Taktigi buna göre ayarlamak lazım... Lakin kazanc/kayıp icin de bir yone girmek lazım...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero bozulmuş gibi durup bozulmamış şeysi görüyon mu... Yakaladımı uzunları ne eder o biliin mi sen
66 altında sana katılırım simdilik...
65 altında ise demisti derim
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Şu anda görünen ben yanlış yöndeyim.. Ama bu grafa göre ve kendi öngörümüme göre önümüzdeki 2 gün içinde ipi çekmeleri gerek..vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWala hersey olabilir ... Taktigi buna göre ayarlamak lazım... Lakin kazanc/kayıp icin de bir yone girmek lazım...
66 altında sana katılırım simdilik...
65 altında ise demisti derim
Dediğim gibi benim VOB da stopum yok artık.. Ek para da koymam.. Gideceği yere kadar gider.. Zaten 7000 puan yemişim.. k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
keyborsa ailesinin yeni yılını kutluyorum.....yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere hepimiz için daha iyi olmasını diliyorum....başta huzur.sağlık..sonra para.....
hayırlı işler daltonlar............yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
Pipsy senin maliyet 1.4356 görülürse bi 15-20 pip daha aşağı gelebilir gibi..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
DXY günlük grafiğin rsi sinde OBO var..
Gözü toprağa bakar..77.59 şu anda..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPipsy senin maliyet 1.4356 görülürse bi 15-20 pip daha aşağı gelebilir gibi..
14360 tan kapatsam yeter bana :(
ama kaçmam gerekiyordu hata yaptımk24söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Saatlik düzelmeden zor..gibi geliyor bana..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDXY günlük grafiğin rsi sinde OBO var..
Gözü toprağa bakar..77.59 şu anda..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Dur bakalım sakin..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14360 tan kapatsam yeter bana :(
ama kaçmam gerekiyordu hata yaptımk24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Aman efendimm hoş geldiniz..
Hazır gelmişken aşağıdaki habere bi yorum alsak sizden..
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir form sitesinde yazıyor
"Kanada ve japonya rezerv parası olarak doları bırakma eğilimine girdiklerini söylemişler" sebeb bu olabilir mi bilen var mı?
acayip fake attı 14290 -14390 yaptıSEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyborsa ailesinin yeni yılını kutluyorum.....yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere hepimiz için daha iyi olmasını diliyorum....başta huzur.sağlık..sonra para.....
hayırlı işler daltonlar............Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum