DXY 5 dakkalıklarda parabolic e göre AL oldu.. 78.20 de 15 ler AL a gelir..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E/D bi kısmı veri öncesi kapanmöıştı.. Az önce uzun denemesi yaptım..1.4280 den..
Ek..
Deeneme fiyasko.. Tekrar E/D kısaya döndüm.. 1.4276 dan..
Yurt dışına anlamsız verildi. Altından bişi çıkabilir.. dikkat..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bi haber bekleniyor havası var ..????
Yunanistan şimdi eksiye geçti..???Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Böyle lazım bunlara..
GENELKURMAY:SOZ KONUSU ASKERI PERSONEL BILGI SIZDIRDIGI IDDIA EDILEN BIR ASKERI PERSONEL ICIN GOREVLENDIRILMISLERDIRYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
E/D kısa maliyetim 1.4284 oldu.. Bakalım nolcek
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
dipten kaldırıyor kendısını, bır daha düşün bence...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE/D kısa maliyetim 1.4284 oldu.. Bakalım nolcek
Yorum
-
Hadii....delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorkma fulle depoyu burdan :
çekiyom sifonu şimdi.
Allah utandırmasın
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum