E/D 1.4282 çalışırsa 1.4350 lere tepebilir..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aslında düşüşe inanan kimse kalmadı, PY nin düşürmesi lazım artık, fakat yılsonu olduğu için galiba buralarda tutacak 2 hafta daha.
Bir de İran olayı ciddi ise, gelecek yıl zaten büyük bir düşüş yaşayacağımız için, ne kadar yukarı çıkarsak o kadar geniş marj olur diye de düşünebilir PY, yukarı gücü yettiği kadar zorlayabilir.
Yorum
-
Ne kadar yukarı çekerse.. O kadar yüksek ortalamayla kısa açar..chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında düşüşe inanan kimse kalmadı, PY nin düşürmesi lazım artık, fakat yılsonu olduğu için galiba buralarda tutacak 2 hafta daha.
Bir de İran olayı ciddi ise, gelecek yıl zaten büyük bir düşüş yaşayacağımız için, ne kadar yukarı çıkarsak o kadar geniş marj olur diye de düşünebilir PY, yukarı gücü yettiği kadar zorlayabilir.
Artık uzunları zaten sıfırın altı bilmem kaç maliyetlidir.. Şimdi onun için önemli olanın açacağı kısanın maliyeti olmalı..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ben iyicene çorba oldum..
E/D 1.4256 tekrar kısa..
VOB 65.700 kısa... aaaa fenalık geldi oynamam bak..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Kapattım.. Bi işlem yapmiim bakim..delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen shortçu sun özüne dön yahu şöyle.
yıkacaz şimdi
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Dolar eurodan sonda Japon Yeni'ni de tuş etti
23.12.2009 | Dış Haberler | Haber
Referans - Yarının Habercisi | Dolar eurodan sonda Japon Yeni'ni de tuş ettiİhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar eurodan sonda Japon Yeni'ni de tuş etti
23.12.2009 | Dış Haberler | Haber
Referans - Yarının Habercisi | Dolar eurodan sonda Japon Yeni'ni de tuş etti
haberlere düştüğüne göre doları satsakmı acaba
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Anne örneği (alıntı)
JHerer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob 28 Aralıkta düşecek arkadaşlar..29 da olabilir..
Ana boğa trendlerinin bu son aşamasında, yine teknik analiz jargonunda “daha büyük budala sendromu” denilen bir oluşum ortaya çıkar. Pembe dünyanın ve ardı arkası kesilmez kârların büyüsüne kapılan yatırımcılar aşırı şişmiş fiyatlardan alım yaparlar.
Burada beklenti, aldıkları senetleri daha da yüksek fiyatlardan alacak olan daha büyük bir budala bulmaktır. Daha büyük budalalar çıkar ve daha fahiş fiyatlardan alım yaparlar. Onların da umudu daha da büyük budalalar bulmaktır. Bu süreç sürer gider. İlk budalalar diye isimlendirilen yatırımcılar para kazanırlar ama daha büyük
budalaların sayısı gittikçe azalır. Sonunda da anneme kadar gelip tükeniverirler.
Artık ülkede alım yapacak daha büyük bir budala kalmamıştır. Sonuç barizdir. Eski bir Wall Street deyişiyle bitirelim: “Taksi şöförleri tüyo vermeye başladığında tepe gözükmüştür.”söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
JHerer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob 28 Aralıkta düşecek arkadaşlar..29 da olabilir..
demek istediğim neden olmasın anladığım kadarıyla çok histerik davranıyor.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum