Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İyiyim iyiyimm.. Onları tenhada kıstırcammPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır uzun açıyorsun artık. iyimisin
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ağzından yel alsın.. Dilini eşek arısı soksunzaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergoldman veya s&p bir not artırımı yapsada ortalık şenlense biraz..
Katlettiricen yani bizik24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
MOODYS'İN NOT İNDİRİMİ SONRASINDA YUNAN HİSSE SENETLERİ DEĞER KAZANDI
Moodys'in Yunanistan'ın kredi notunu düşürmesinin ardından Atina
borsasında hisse senetleri değer kazandı. Moodys'in not indiriminin
beklentilerden daha az olmasınının etkili olduğu ifade edilen
bu yükselişle Atina Genel Endeksi 2192.41 puana kadar çıktı. Şu sıralarda
ise yüzde 3.44 artışla 2192.50 puandan işlem görüyor.
Yukarı harekette başı bankacılık hisseleri çekiyor. FTSE Atina
Bankacılık Endeksi yüzde 5.02 artıda.
National Bank of Greece hisseleri şu sıralarda yüzde 5.86 artışla
17.89 Avro'dan işlem görüyor.
bizim de not artırım gelirse tersi işlem yapabiliriz... yani iki kademe beklerken tek kademe yükseldi diye olumluluk bitebilir... umut fakirin ekmeği işte
Yorum
-
soksun vallaCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğzından yel alsın.. Dilini eşek arısı soksun
Katlettiricen yani bizik24
ama günlerdir böyle bir çılgınlığı beklediğim için flatim..
Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
Goldmanın yorumu:GBP from trading - right on the 200 day m.a in cable here 1.6011 , since breaking above in may we have not been below.. a close below here should see us retest the 1.5708 october lows and potentially open up a broader move towards 1.53 area
Poundun 200 günlük ortalamanın bulunduğu 1.6013 ve 1.5980 aralığı önemli bir destek. Kırılması GS'nin de belirttiği gibi daha büyük bir harekete neden olacaktır.GS'nin bookunda 1.5990 1.60 aralığında alım emirleri olduğu görülüyor (yani onların yalancısıyım). Bu seviyeden 1.5980nin altında bir kapanışta stoplamak kaydı ile 1.61e doğru teknik bir düzeltmeye oynanabilir. Ama hareket yukarı bir tepki olarak kalacak gibi görünüyor
şant manukyan
Yorum
-
dayanamadım 1.60 tan kapattım.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçede ilk hedef 15988söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Dünkü öngörüler boşa gitti. Zaten %12,5 olasılığı vardı
TD Sequential dün son barda no9 ile sat vermişti ama gel gör ki 10,11,12 ve 13. bar oldu yükseldik...
Yalnız forumda 2 eski ayı hariç long düşünmeyen de kalmamış bu da ilginç
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
bızım borsa dıngonun cıftlıgı oldugu ıcın her sey mumkun, hele hele cuma gunu her yer kapalı, ısterlerse 10.000 puanda artırırlar. Nasılsa kımse hesap sormuyor...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünkü öngörüler boşa gitti. Zaten %12,5 olasılığı vardı
TD Sequential dün son barda no9 ile sat vermişti ama gel gör ki 10,11,12 ve 13. bar oldu yükseldik...
Yalnız forumda 2 eski ayı hariç long düşünmeyen de kalmamış bu da ilginç
Yorum
Yorum