Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ona da bır recete buldum, test edıyorum sureklı, bıtsın yazarım sıze...
Usta sende System testerci oldun sonunda..Sırada sondan bir önce olarak Elliotçuluk kaldı..
Sonuncusunda ama çok para kazanacaksın..
Not: Elliotçuluk demişken ..Onu öğrenmek için seni bekliyorum..Sen nasolsa tüm detaylarıyla ıcığıını cıcığını çıkartırsın onunda...Elliotçuluk bana hep 60 ların sonu 70 lerin başında Beyazıt meydanındaki işportacının mal satma operasyonu gibi gelmiştir..Bir ara , çocuk gözüyle 60ların sonu Beyazıt manzaralarını anlatırım..
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Usta sende System testerci oldun sonunda..Sırada sondan bir önce olarak Elliotçuluk kaldı..
Sonuncusunda ama çok para kazanacaksın..
Not: Elliotçuluk demişken ..Onu öğrenmek için seni bekliyorum..Sen nasolsa tüm detaylarıyla ıcığıını cıcığını çıkartırsın onunda...Elliotçuluk bana hep 60 ların sonu 70 lerin başında Beyazıt meydanındaki işportacının mal satma operasyonu gibi gelmiştir..Bir ara , çocuk gözüyle 60ların sonu Beyazıt manzaralarını anlatırım..
gozumde cok buyuyor onu ogrenmek, bır suru luzumsuz detay,
anlayacagın kazandırmayacak bır sıstemı gunlerce ogrenmek ıcın hobı olması gerekır...
Su an servet sahıbı bır ew cı gormeyene kadar bulasmayı dusunmuyorum...
Benım sıstem bomba gıbı, ama ıste yavas olması gerekır..
Sorun hızlı olması...
Sonunda 10.87 yakaladım, Bugune kadar yakaladıgım en ıyı oran 3.17 ıdı, Onda bıle cocuklar gıbı havaya ucmustum..
10.87 de ne ettım artık soylemeyeyım.. hehehe
Kaldıraclı pıyasa da 10.87 ne demek oldugunu her seyden ıyı bılırsın...
Herkese merhaba
dün gece japonlar kraliçeyi 200 günlük ortalamasından almışlar 16025 oluyor şayet bu noktayı kırarsa 1.59 lara yolculuk başlar diye düşünüyorum.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Herkese merhaba
dün gece japonlar kraliçeyi 200 günlük ortalamasından almışlar 16025 oluyor şayet bu noktayı kırarsa 1.59 lara yolculuk başlar diye düşünüyorum.
İngiltere büyüme veriside geldi..Son 2 ayın en dibinde..1.6030 lar..
Bütüm olumsuzluklar geride kaldı hesabı giderlerse burada yataya girebilirde..
Kritik yerde kısacası dediğiniz gibi..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum