Gün içi piyasa haberleri ve haber yorumları

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önümüzdeki 2-6 hafta içinde izlenecek gelin adaylarımızdan...
    5 numerolu gelin...

sn mavilim.bu gelin çok kolaydızekice hazırlanmış:081:
    ama favori gelin adayınızı bulamadım..:040:
    sizin çalışma sisteminizi ,çizgilerinizin ne anlatmak istediğini bilmeyen arkadaşlar olabilir..
    kısaca tanıtırsanıztakip ederken bizler kadar zevk alabilirler,hem de öğrenmiş olurlar.
    teşekkürler.
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• mavilim
      Kadrolu
      • 15 Şubat 2009
      • 5026

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sn mavilim.bu gelin çok kolaydızekice hazırlanmış:081:
      ama favori gelin adayınızı bulamadım..:040:
      sizin çalışma sisteminizi ,çizgilerinizin ne anlatmak istediğini bilmeyen arkadaşlar olabilir..
      kısaca tanıtırsanıztakip ederken bizler kadar zevk alabilirler,hem de öğrenmiş olurlar.
      teşekkürler.
      Bu gelinin adını yazarsanız doğru bulduğunuzu teyit edebilirim.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

Bu gelinin adını yazarsanız doğru bulduğunuzu teyit edebilirim.
        sn mavilim bilgi beceri gerekmedi biraz kurnazlık ve dikkat o kadar..zaten siz vermişsiniz cevabını
        ben krdmb diyorum..analizini yaparken ufak karede vermişsiniz..
        fakat dünden beri çalışmama rağmen favori gelin adayınızı ve duble uçuş grafiklerinizi çözemiyorum..
        öncede dedim:! bulmak için nelere dikkat edelim? ipuçları neler olabilir? elimizde gelişmiş programlar da yok ama bulmak istiyorum:040: bulamadığımda başarısız bir öğrenci gibi hissediyorum:(
        sığ tahtalarda haklı olabilirsiniz ama derin tahtalarda yolumuzu aydınlatırmısınız??
        insan bildiği şeyden emin olur korkmaz.bilmediğinden korkar..
        teşekkürler..
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

ince yeşil çizgi dediğiniz 26 bin e tekabül ediyor gördüğüm kadarıyla..

garfiklerinizi yaratan siz olduğunuza göre anlatmak istediğini de siz anlıyorsunuz..) favori gelin ve duble çıkış grefiklerini çözmek için ;ne bir fiat? ne bir tarih?ne bir bar? hiç birşey yok grafiklerinizdeki çizgilerin de hangi indikatöre karşılık geldiğini bilemediğimden tüm hisseleri günlük-haftalık açıp benzetme yolu ile de olsa bakamıyorum...grafik çalışmalarıma hisselerinizi çözmek bir oyun gibi geldiğinden çözebilmek amacı ile başlamıştım..yani henüz ilkokuldayım..emin olun çok çalışıyorum..
          size bana bu şevk ve zevki aşıladığınız için de ayrıca minnetarım..
          saygı ve sevgiyle..

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

Gelin olarak yazdıklarımın hiçbirisi,isimle yani KRDMA,b,d
            gibi .. yayınlanmadı.. Yani gelin adayları arasında ne krdma,b,d
            var.. o senetleri bir arkadaşımız sorduğu için daha önceden hazırlanmış
            grafikler..
            gelin adaylarındaki tek ipucu, senedin hangi harfle başladığı...
            H.......FT arasındaki harfler.....
            bende diyordum bu hdft ne demek? ama gelin adaylarınıza koyduğunuz değişik isimlerden biri diye bakmıştım..

Yorum

• mavilim
              Kadrolu
              • 15 Şubat 2009
              • 5026

herkese iyi akşamlar..

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

krdmb grafiğindeki küçük penceredeki çizgilerle ,gelin5hdft deki çizgiler o kadar aynı ki şaşırdım şimdi
                sizde bir bakarmısınız?? göremediğim fark nerde? gerçekten birebir ve bana krdmb yi işaret etti..yanılmışım demekki
                ama sizde şimdi 3 gelin adayı oldu ve birinin üstünde şifrelenmiş harfler var..grafiği çözmek ve hissenin grafiği ile karşılaştırmak isterdim..
                genelde destek ve dirençlerini verdiğiniz kağıtları grafik üstünde ona göre çiziyorum..doğru yapıp yapmadığımı kendimce test ediyorum

saygı ve sevgiyle.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

sizden kapanışa göre bir de endeks grafiği ve yorumu istesek çok olmaz değilmi??

teşekkürler..

daha önce inatla pembe üzerinde kalmasının sizce anlamı nedir demiştiniz...ama yanıtı vermediniz..soru işareti olarak kaldı..
                  iyi akşamlar,teşekkürler..

Yorum

• mavilim
                    Kadrolu
                    • 15 Şubat 2009
                    • 5026

sizden kapanışa göre bir de endeks grafiği ve yorumu istesek çok olmaz değilmi??

teşekkürler..

daha önce inatla pembe üzerinde kalmasının sizce anlamı nedir demiştiniz...ama yanıtı vermediniz..soru işareti olarak kaldı..
                    iyi akşamlar,teşekkürler..
                    pembe yamuldu sn yağmur..

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

taramalarınızdan çıkan senetleri paylaşsanız ve bunlar içinden seçsek?..seçilmişten seçmek daha kolay))
                      teşekkürler sn mavilim..endeks düzelsin..siz endeks ne olursa olsun bulacaksınız demektir)
                      paylaşırsanız ky adına teşekkürler ederim..

emeklerinize sağlık..

Yorum

• lamb
                        Katılımcı
                        • 10 Şubat 2009
                        • 0

Sn Mavilim de burada madem ...E hocam şu gizemi kaldırsak yaw...ben bulamıyorum...bulmaca konusunda da sıfırımdır...

Yorum

• EDY
                          Yasaklı
                          • 15 Aralık 2008
                          • 1381

Döktürmüs yine Sn mavilim... Saolsun varolsun...

Hocam... Bak görüyorsun izleyenin cok sevenin cok... Gel kirma bizi yeni bir topik acip senin yazilari oraya alalim...

Yorum

• EDY
                            Yasaklı
                            • 15 Aralık 2008
                            • 1381

taramalarınızdan çıkan senetleri paylaşsanız ve bunlar içinden seçsek?..seçilmişten seçmek daha kolay))
                            Yeri zamani geldiginde onuda yapiyor Mavilim.... Emin olun...

teşekkürler sn mavilim..endeks düzelsin..siz endeks ne olursa olsun bulacaksınız demektir...
                            Mavilimde en cok takdir ettigim hususlardan biridir... Endeks sert düsüslere maruz kalacagi zamanlar yada mavilim öyle hissettigi zamanlar sirf KY magdur olmasin diye acik ve net bir sekilde dile getirir... Su vakte kadar analiz istemeyin yapmayacagim der...

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

Her zaman "Atıyoruz; kalbimiz temiz tutuyor" diye kasılıyoruz ya bir kez daha aynı yönteme başvuralım ve Sn. Mavilim'in yukarıdaki grafiğindeki gelin adayı ETYAT olabilir diyelim.
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Döktürmüs yine Sn mavilim... Saolsun varolsun...

Hocam... Bak görüyorsun izleyenin cok sevenin cok... Gel kirma bizi yeni bir topik acip senin yazilari oraya alalim...
                                Bence de sn mavilim kendisi için bir topik açarsa daha güzel olacaktır...;)
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information