Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
anatrend.com da analizlerinizi ve yorumlarınızı inceleme fırsatı buldum. İsabetli yorumlarınız ve analizlerinizle küçük yatırımcıların güvenini kazanmışsınız. Bu sizin için büyük bir onurdur. Sizin gibi dostlara daima ihtiyaç duyacağız.
Gelin adaylarini aramak bulmak yine zevkli olacak eminim...
Bu arada su an elimde sadece üc senet var... ve biri demir... ama mavilimin analizlerini verdigi A ve B degil... dilerim D´de onlarin cikisindan faydalanir....
KRDMA, bu indicatör görüntüsünü ilk defa gönderiyorum.
burda dikkat çekmek istediğim nıktaya dikey çizgi attım.
Bu noktada, pembe sıfır çizgisinden ayrılıyor ve güzel bir çıkış
yakalanmış.Bu indicatörün haftalık görüntüsünde, pembe yeniden
sıfır çizgisinden ayrılmak üzere..Bu da bende senedin uzun vadeli
bir çıkışa hazırlandığı izlenimini verdi. 0.89 önemli..
Mutlak stoplos seviyesi olarak 0.74 baz alınmalı..
sn. maviliye katılıyorum. Para çıkışın büyük olduğu bir bir haftada kardemeire gelen alımlar dikkat çekiciydi. İndikatörlere haftalıkta oldukça güzel duruyor. Düşen kanalı da kırmış görünüyor. İzlemeye alalım...;)
hoş geldiniz) sefalar getirdiniz) sitemize her biri tablo gibi olan grafiklerinizle renk verdiniz..:081:
muhtelif sitelerde; sıkı ve titiz bir elemeyle takip ettiğim dostları aynı sitede görmek beni inanılmaz mutlu etti..
aynı çatı altında;amacı ky a karşılıksız yardım etmek olan tüm dostlarımı bulmak harika..
emeklerinize,yüreğinize,yardımseverliğinize,paylaş manıza çok teşekkür ederim..
nereye giderse gitsin ,değerli insanlar her yerde takip ediliyor..HOŞ GELDİNİZ..
sevgiler..
saygılar..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum