16,54X ortili son alımları da yaBtıık. Orti best.. D0War bOğası Fink at bakALIM zirve sunumlu neli de gaza gelsin $a$kın SÖZle$melin bademetDingil.
FinAL gALası
Collapse
X
-
Döneceeen palacık U döneceen. Elin mahkûm a la caann.
Anca milleti dolandırıp duruyon i$te zorla zırva çizmelerin öncesi.. Pehh sana hanTAlsın bide ki TAm zavALLI style.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Yarın tatil olmasaydı dönerdi. Ama kimse 1 günlük riski bile almak istemiyor işteAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDöneceeen palacık U döneceen. Elin mahkûm a la caann.
Anca milleti dolandırıp duruyon i$te zorla zırva çizmelerin öncesi.. Pehh sana hanTAlsın bide ki TAm zavALLI style.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Gene de iyi sayılır bu şartlarda.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yarın tatil olmasaydı dönerdi. Ama kimse 1 günlük riski bile almak istemiyor işte
İyi akşamlar,iyi tatiller" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Fazlasıyla bile döndü sanki ama garip TAbî yani patlAK bİst’inye style i$ler i$te…Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yarın tatil olmasaydı dönerdi. Ama kimse 1 günlük riski bile almak istemiyor işte
Risk i$TAhı da epeymi$$ hani gizliden gizliden.. Sinsi palacık, “rabbena hep bana” style ya bunnarın hayat…___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Sığ akşam piyasasında manipülasyon yapıyorlar.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fazlasıyla bile döndü sanki ama garip TAbî yani patlAK bİst’inye style i$ler i$te…
Bereketli olsun bence çok iyi yapmışınız kar almakla.
Yeni gün yeni heyecan olur. 1 gün dinlenirsiniz." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Günaydın iyi seanslar
16487 ile longlara başladık 450-400 ekleriz. Hayırlısı bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Bütün emirler gelmiş. 16332 ye kadar biraz daha yazdım. 16310 a stop koyup ekranı kapadım 1-2 saatliğineCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın iyi seanslar
16487 ile longlara başladık 450-400 ekleriz. Hayırlısı bakalım
Kar al noktası olarak da gözüme 16570 i kestirdim. Hayırlısı...
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
Yorum