Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Kötü kapanış oldu. Hayırlısı bakalım
İyi akşamlar" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1Yorum
-
Güzel yaw neGzZel kAlınca re-long'LanAbilDik i$te hayırlısıylan.. MorAL style yaBtık..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKötü kapanış oldu. Hayırlısı bakalım
İyi akşamlar___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
😀 1Yorum
-
..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel yaw neGzZel long'LanAbilDik i$te hayırlısıylan.. MorAL style.." Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel yaw neGzZel long'LanAbilDik i$te hayırlısıylan.. MorAL style.." Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Ben viopta flatım ama. Gözüme kestirdiğim 2 kağıtı aldım kapanışta.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel yaw neGzZel long'LanAbilDik i$te hayırlısıylan.. MorAL style..
Allah gönlünüze göre versin, iyi akşamlar" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Amin inşAllah, sizede...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben viopta flatım ama. Gözüme kestirdiğim2-3 kağıtı aldım kapanışta.
Allah gönlünüze göre versin, iyi akşamlar
...
2 mi, 3 kağıt mı ?, ona göre bilelim de kafamız karı$masın.) İnsider Cam'e ayar yapaCam da biraz hOney..___________________
😀 1Yorum
-
Nereye bitirecekler ki satıp edip, her Bi yerleri MAL Oldu dOldu Zati bunNarın,Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
... Daha satacak malı çok adamların elinde kaldı
y0Baz beyincikleriyle ile kendilerine tekel borsa $eederken kantarın topuzu çokTAan kaçtı bile Bi yerelerine..
Beter olsunlar.___________________
👍 1Yorum
-
Bilhassa D0War öküz bOğasından show beklentimiz an itiBarıyla bu ak$am ve dahi yarın ++ yemye$il styleA..
MiSal demincek 49,308 değin yAktı yAkıVerdi.. Burdan sayarızZ sararızZ gerisin geri gari hesabı, tüm gezegen borsa hesaplARI nezdinde. Altı y0k, üstü VAR style yanisi.
Hedef miniMUM 50,5Xx +plus zırvamsı, süre 3 gün eder maksiMUM bu hafTA.
Vay nut, why not style ? Mi$$ın Oparey$ın.
Yine tersonun tersinde bırakarak TAbî bİst'inYEnİN de cücük sahteKâr çAKma k0lpa palacığını.
...
hAdios, sağlıcakla borsa finans forum yorum alemi.. Alfa kaçar.___________________
☕ 1Yorum
-
2 kağıt yazmışım işte son mesajda. Önceki 2 tane sehven olmuş. Sildim insicam bozulmasın daAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amin inşAllah, sizede...
...
2 mi, 3 kağıt mı ?, ona göre bilelim de kafamız karı$masın.) İnsider Cam'e ayar yapaCam da biraz hOney.." Her şeyi bidiğini iddia edene
😂 1Yorum
-
Hmm evet anla$ıldı ). BOL $ans..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 kağıt yazmışım işte son mesajda. Önceki 2 tane sehven olmuş. Sildim insicam bozulmasın da___________________
Yorum
-
49,162 son deep dip DEPmeli durak madem geçici etiket style yapı$tır deptir ++gitsin D0War’oğlana TRiumPh emmisigil..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDön D0War dön.. U dön yardır yukARI TApTAze zirveler esas senin hakkın,
bu kadar zırva zirveci VARkene borsa arena orTAmında.
Hoppula zıppıla rekorlara styleA..___________________
Yorum
Yorum